Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απόδραση στον Παρνασσό και η αλλαγή στο Instagram

Απενεργοποίησε τα σχόλια στο Instagram η παρουσιάστρια

Έκλεισε τα σχόλια στο Instagram η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τον καταιγισμό αρνητικών μηνυμάτων που δέχτηκε για την εξόρμηση στον Παρνασσό μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια ανήρτησε δύο φωτογραφίες από το μέρος αλλά και Instragram stories, προκαλώντας την... οργή των followers της.

Η είδηση αυτή σχολιάστηκε από την εκπομπή «Happy Day», με τον Κώστα Φραγκολιά να λέει, μεταξύ άλλων, πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «δεν προκαλεί;». O Δημήτρης Παπανώτας στη συνέχεια σχολίασε με ιδιαίτερο τρόπο: «Επειδή θέλει να γίνει influencer, βλέπω ένα τέχνασμα της Κωνσταντίνας. Βλέπουμε φωτογραφίες και βίντεο. Στα βίντεο δεν είναι η Κωνσταντίνα. Τι σου λέει αυτό; Ότι στις φωτογραφίες έχει πέσει ρετούς, ενώ στα βίντεο δεν μπορεί».

Τέλος, ο Κώστας Φραγκολιάς δήλωσε: «Όταν η μισή Ελλάδα δεν μπορεί να ταξιδέψει… Το θέμα είναι ότι η Κωνσταντίνα μπορεί να πάει στην Αράχοβα και εγώ κάθομαι εδώ και έχω λαλήσει. Δεν μπορούμε να παίξουμε μπάλα, να πάμε να φάμε σαν άνθρωποι, έχω παίξει 15 μπιρίμπες».

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM