Κωνσταντίνου και Ελένης: Μεταφέρεται στον κινηματογράφο η αγαπημένη σειρά;

Στον κινηματογράφο σκέφτεται να μεταφέρει ο Χάρης Ρώμας τη δημοφιλή σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Η αγαπημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Κωνσταντίνου και Ελένης» που έχει παιχτεί στην τηλεόραση περισσότερο από κάθε άλλη αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει να σημειώνει ρεκόρ τηλεθέασης, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε το Mega και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης, στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη», η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά είναι πιθανό να διασκευαστεί για το σινεμά.

Όπως έγινε γνωστό από τον δημοσιογράφο, οι δημιουργοί της σειράς έχουν βάλει στόχο να τη μεταφέρουν στο σινεμά και μάλιστα ο Χάρης Ρώμας έχει ήδη προσεγγίσει την Ελένη Ράντου που είναι κοντά στο να πει το «ναι» και να απολαύσουμε και πάλι τη θρυλική σειρά!

Ελένη Ράντου: «Το Κωνσταντίνου και Ελένης ήταν ότι πιο διασκεδαστικό»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η αγαπημένη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς, Ελένη Ράντου, ανέφερε πως τα παρασκήνια ήταν πολύ διασκεδαστικά, συγκεκριμένε είπε: «Το Κωνσταντίνου και Ελένης, ειλικρινά μπορώ να πω ότι ήταν ότι πιο διασκεδαστικό στα παρασκήνια. Κάθε μέρα ήταν διασκεδαστική στα παρασκήνια, μετά σοβαρευομάσταν. Όταν διάβασα πρώτη φορά το σενάριο είχα γελάσει. Ήταν κριτήριό μου το ότι είχα γελάσει. Είχα πει ότι πάω να γελάσω, πάω να περάσω καλά. Είναι σκληρό μέσο η τηλεόραση, και επειδή είσαι πολλές ώρες είναι σημαντικό να μπορείς να περνάς και καλά…».

Χάρης Ρώμας: «Οι επαναλήψεις είναι ένα πολύ μεγάλο παράσημο»

Τον Σεπτέμβρη ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στο «The 2night Show» και μίλησε για την δημοφιλή σειρά. «Το Κωνσταντίνου & Ελένης δεν είναι πολλά επεισόδια. Είναι περίπου 70. Και δεν παίζονται και όλα. Έχει επιλέξει ο ΑΝΤ1 κάποια από τα οποία εκείνη την ώρα που παίζονται να μην είναι τόσο… Έχει γίνει μια επιλογή που είναι, περίπου 60 επεισόδια. Αυτά παίζουν ξανά και ξανά και ξανά. Αυτό που κάποτε λοιπόν μου λέγανε κάποιοι πως είναι αρνητικό… Και η ίδια η Ελένη Ράντου… Ότι θα καούμε. Εγώ αποφάσισα και αυτό με απελευθέρωσε πως είναι ένα πολύ μεγάλο παράσημο, μια πολύ μεγάλη χαρά, κάτι δε μπορεί να το κάνει ο καθένας. Και αυτό το συναίσθημα είναι αναντικατάστατο», εξήγησε ο Χάρης Ρώμας.

Κωνσταντίνου και Ελένης

Remake της σειράς «Εξ’ αδιαιρέτου»

Η κωμική σειρά προβλήθηκε το 1998-1999 και 1999-2000 από τον ΑΝΤ1. Οι πρωταγωνιστές της σειράς είναι οι Ελένη Ράντου, Χάρης Ρώμας, Βασίλης Κούκουρας, Μαρία Λεκάκη, Καλλιρρόη Μυριαγκού και Στέργιος Νένες. Το σενάριο γράφτηκε από τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά, ενώ η σκηνοθεσία έγινε από τον Κώστα Λυχναρά. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου του 1998 και ολοκληρώθηκε στις 23 Ιουνίου του 2000 με 68 επεισόδια και ένα making of επεισόδιο, ενώ αποτελεί remake της σειράς "Εξ' αδιαιρέτου" που είχε γραφτεί από την Άννα Χατζησοφιά και είχε προβληθεί από την ΕΤ1 την σεζόν 1992 - 1993.

Οι επαναπροβολές της σειράς ξεκίνησαν από το καλοκαίρι του 1999 και παίζονται ακόμα και σήμερα σχεδόν ανελλιπώς! Κατέχει το ρεκόρ της τηλεοπτικής σειράς που έχει προβληθεί τις πιο πολλές φορές σε επανάληψη από κάθε άλλη σειρά και συνεχίζοντας, ακόμα και τότε, να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Επίσης, το πρωταγωνιστικό δίδυμο Ρώμας - Ράντου εξακολουθεί να θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία σημεία αναφοράς στην ιστορία των ελληνικών κωμικών σίριαλ. Λόγω των διαρκών επαναλήψεων για πολλά χρόνια, η σειρά έχει θεωρηθεί καλτ και έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής ακόμα και σε τηλεθεατές που δεν είχαν γεννηθεί ακόμα την εποχή της αρχικής προβολής της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ