Κάτια Ταραμπάνκο: Αποχωρεί από το Survivor λόγω κορωνοϊού;

Φόβοι για κορωνοϊό στο ριάλιτι επιβίωσης - Τι συνέβη με την Κάτια Ταραμπάνκο

Πανικός επικρατεί στο Survivor καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η παίκτρια των Διάσημων, Κάτια Ταραμπάνκο, ενδέχεται να έχει κορωνοϊό. Συγκεκριμένα η παραγωγή του Survivor τρέμει το ενδεχόμενο κάποιος από τους παίκτες να έχει προσβληθεί από τον ιό διότι θα πρέπει να σταματήσει το παιχνίδι και να κάνουν όλοι τεστ.

Μόλις η Κάτια, έδειξε αδιαθεσία την έστειλαν αμέσως στο νοσοκομείο του Άγιο Δομίνικου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο τεστ βγήκε αρνητικό αλλά αναμένει το δεύτερο προκειμένου να επανέλθει στο παιχνίδι. Το ερώτημα βέβαια είναι πως γίνεται να κόλλησε εφόσον βρίσκεται σε παραλία με τους συμπαίκτες της, που όλοι έχουν κάνει το τεστ πριν την είσοδό τους στο παιχνίδι.

Όμως η απάντηση είναι η εξής, οι παίκτες σε καθημερινή βάση έρχονται σε επαφή με μέλη της παραγωγής, τόσο κατά την διάρκεια των γυρισμάτων των αγωνισμάτων, όσο και κατά την μεταφορά τους στους στίβους μάχης αλλά και στο συμβούλιο του νησιού! Επειδή στην εποχή που ζούμε πάντα κυριαρχεί ο φόβος ένας να ήταν ασυμπτωματικός και να μετέφερε τον ιό σε παίκτη στην παραγωγή του Survivor έχει σημάνει συναγερμός σχετικά με την υγεία της Κάτιας Ταραμπάνκο!

Τονίζεται, σύμφωνα με το athensmagazine.gr, πως η Κάτια δεν είναι θετική αλλά λόγω των ημερών που ζούμε η παραγωγή πρέπει να είναι προσεκτική, για αυτό μέχρι να γίνουν 3 τεστ και να βγουν αρνητικά δεν πρόκειται να γυρίσει στο παιχνίδι! Εννοείται πάντως πως αν εντοπιστεί θετικό κρούσμα τότε θα μπει σε καραντίνα και θα αποχωρήσει από το Survivor 4!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: