Ανταποκριτής της ΕΡΤ καταγγέλλει τον Τάκη Χατζή για απόπειρα βιασμού με τη χρήση βίας εις βάρος συναδέλφου

Μια σοβαρή καταγγελία εις βάρος του Τάκη Χατζή, για απόπειρα βιασμού με τη χρήση βίας εναντίον «ανυποψίαστης γυναίκας δημοσιογράφου και μητέρας ανήλικων παιδιών» έφερε στην επιφάνεια γνωστός δημοσιογράφος και ανταποκριτής της ΕΡΤ

Πρόκειται για μια καταγγελία που έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση με φόντο τα συναφή περιστατικά βίας, (σεξουαλικής) παρενόχλησης και κακοποίησης που μάς απασχολούν το τελευταίο διάστημα –αποκαλύψεις Σοφίας Μπεκατώρου, βιασμός 11χρονης αθλήτριας, καταγγελίες εις βάρος των Κιμούλη, Σπυρόπουλο, Φιλιππίδη, φήμες για Λιγνάδη κ.ο.κ.

Τι καταγγέλλει ο ανταποκριτής της ΕΡΤ

Ο δημοσιογράφος και ανταποκριτής της ΕΡΤ, Αλέκος Μάρκελλος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κατήγγειλε απόπειρα βιασμού σε βάρος μιας συναδέλφου του από τον γνωστό δημοσιογράφο, Τάκη Χατζή.

Ειδικότερα, ο Αλέκος Μάρκελλος κάνει λόγο για «απόπειρα βιασμού με χρήση βίας εναντίον συναδέλφου (τότε) δημοσιογράφου» και «μάλιστα μητέρας ανηλίκων που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο».

Σύμφωνα με τον ίδιο μάλιστα, πρόκειται για τη βαρύτερη και σοβαρότερη καταγγελία μετά της Σοφίας Μπεκατώρου και της 11χρονης. Επιπλέον, όπως αναφέρεται, το όνομα της καταγγέλλουσας είναι στη διάθεση των αρχών, ενώ έχει κατατεθεί και σχετική μήνυση.

Δείτε όσα καταγγέλλει ο Αλέκος Μάρκελλος: Αντιδράσεις μετά την καταγγελία και σχόλια περί «συγκάλυψης»

Η εν λόγω καταγγελία έχει ξεσηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων τόσο στον χώρο της τηλεόρασης – και στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha όπου ο δημοσιογράφος διατηρεί την εκπομπή «Τάκης Χατζής DIRECT» – όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου δεν εκλείπουν τα σχόλια για την υπόθεση.

Μάλιστα, τα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή μέσα από τον αέρα της εκπομπής της «Happy Day» για την υπόθεση, η οποία ανέφερε πως ο δημοσιογράφος θα προβεί σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι δεν δίστασαν να κάνουν λόγο πως η παρουσιάστρια υποστήριξε τον Τάκη Χατζή επειδή είναι στο ίδιο κανάλι, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα περιστατικά των τελευταίων ημερών –για Κιμούλη, Σπυρόπουλο κ.ο.κ.

Γενικότερα, από τους χρήστες του διαδικτύου γίνεται λόγος για συγκάλυψη του περιστατικού, οι οποίοι εκφράζουν την απέχθεια τους για την όλη κατάσταση στον απόηχο λοιπών περιστατικών σεξουαλικής κακοποίησης.

Δείτε μερικά σχόλια χρηστών στο Twitter που κατακρίνουν τη στάση της Σταματίνας Τσιμτσιλή και γενικότερα την «συγκάλυψη» της υπόθεσης Τάκη Χατζή:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM