Λεωνίδας Κακούρης: «Ένα κτήνος που του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του τρυφερές ραχοκοκκαλιές νεαρών παιδιών»

Ο Λεωνίδας Κακούρης που υποδύεται τον Δούκα Σεβαστό στις «Άγριες Μέλισσες» φαίνεται πως δε μάσησε τα λόγια του

Ο γνωστός ηθοποιός, Λεωνίδας Κακούρης, που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού στις «Άγριες Μέλισσες» τοποθετήθηκε σχετικά με τον κύκλο καταγγελιών που έχει ανοίξει στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο ίδιος με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή του, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Με τις "ευλογίες" πολλών, για πάνω από 30 χρόνια, το «ανίερο» τέρας , "μαγάρισε" την Ποίηση και το Θέατρο για να κάνει ψωνιστηρι και το ψώνιο του. Έσταξε μέσα σε εκατοντάδες ψυχές το φαρμάκι του. Ένα κτήνος που του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του τρυφερές ραχοκοκκαλιές νεαρών παιδιών μέχρι να ραγίσουν και ύστερα να σπάσει όποια ήθελε.

Γιατί; Γιατί μπορούσε! Ο Χρίστος πάλεψε… Με το σώμα αλλά κυριως με τον πιο ύπουλο εχθρό. Το μολυσμένο μυαλό ενός αδίστακτου σαδιστή….Και το νίκησε. Ίσως κάποια άλλα παιδιά …δεν τα κατάφεραν!».

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης, έχει πάρε προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή μέχρι την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου. Ο ίδιος αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό κατά συρρόη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM