J2US: Ο Σαμαράς κατάφερε να εκνευρίσει Βανδή και Φασουλή

J2US: Ο Τρύφωνας Σαμαράς φαίνεται πως εκνεύρισε τη Δέσποινα Βανδή και το Σταμάτη Φασουλή, σχετικά με την εμφάνιση που είχε στο μουσικό show.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς τραγούδησε μαζί με τη Χαρά Βέρρα το «Μαντήλι», ωστόσο η εμφάνισή τους κρίθηκε ως «κακή» από την κριτική επιτροπή και πιο συγκεκριμένα από τη Δέσποινα Βανδή και το Σταμάτη Φασουλή.

Μάλιστα, ο Τρύφωνας Σαμαράς ενοχλήθηκε αρκετά από τα σχόλια των κριτών και δήλωσε πως δεν ξέρει αν θέλει να συνεχίσει στο παιχνίδι μετά από αυτό το περιστατικό.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα»:

«Κάνω μόδα, γιατί η δουλειά μου είναι αυτή. Επίσης το τραγούδι δεν είναι παραδοσιακό, είναι τραγούδι 10 περίπου χρόνων, οπότε δεν ισχύει αυτό που ακούστηκε ότι πήγα να κατατροπώσω την ελληνική παράδοση. Δεν μου άρεσε που έγινε αυτός ο υπαινιγμός ότι πάω κοροϊδέψω την παράδοση και ότι δεν υπερασπίζομαι τις ρίζες μου, αυτό ήταν υπερβολικό και η κριτική επιτροπή ήταν πιστεύω αιχμηρή μαζί μου [...] Μετά τα σχόλια μίλησα με τη Δέσποινα Βανδή και τον Σταμάτη Φασουλή και μου είπαν ότι δεν το είπαν για κακό αλλά για το καλό μου, αλλά αυτό με την παράδοση ήταν λίγο άκομψο αφού με έκαναν να θέλω να φύγω. Και δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στο show να σας πω την αλήθεια»

Δείτε τα βίντεο:

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM