Ένταση στο «Happy Day» – Ο Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο

Ένταση στην εκπομπή «Happy Day», με τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη που κατηγορείται για κατά συρροή βιασμούς, να κλείνει το τηλέφωνο – «Ο κύριος Λιγνάδης είναι ένας αριθμός»

Ένταση επικράτησε το πρωί της Τρίτης (23/2) στην εκπομπή «Happy Day», η οποία φιλοξένησε σε ζωντανή σύνδεση τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, που ανέλαβε την υπόθεση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη –ο οποίος κατηγορείται για κατά συρροή βιασμούς (και ανηλίκων)–, έπειτα από την παραίτηση του δικηγόρου του Νίκου Γεωργουλέα.

«Έχω επικοινωνήσει και έχω μόνο την άποψη του κυρίου Λιγνάδη»

Ο νέος συνήγορος υπεράσπισης του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Αλέξης Κούγιας, μίλησε αναφορικά με την υπόθεση του πελάτη του και το κλίμα ήταν εξαρχής ιδιαίτερα τεταμένο.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε τον δικηγόρο αν έχει πάρει στα χέρια του τον φάκελο του Δημήτρη Λιγνάδη και αν θα αναλάβει τελικά την υπόθεσή του. Ο γνωστός ποινικολόγος απάντησε: «Δεν έχω στα χέρια μου τη δικογραφία. Θα την παραλάβω στις 10.30, θα τη μελετήσω και θα έχω μια ολοκληρωμένη άποψη για τα στοιχεία πάνω στα οποία οικοδομήθηκε η κατηγορία εις βάρος του κυρίου Λιγνάδη. Έχω επικοινωνήσει και έχω μόνο την άποψη του κυρίου Λιγνάδη. Έχω την άποψη για τους δύο φερόμενους ως βιασθέντες και για τη φερόμενη ως σημαντική μάρτυρα. Αν είναι αλήθεια όλα όσα μου έχει πει, θα υπάρξει…».

«Ο Λιγνάδης είναι στη μυλόπετρα, γιατί στόχος είναι η Μενδώνη και η κυβέρνηση»

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια της εκπομπής ρώτησε τον Αλέξη Κούγια: «Ο ίδιος αμφισβητεί τις μαρτυρίες; Εσείς με την εμπειρία που έχετε θεωρείτε πιθανόν να συνεννοήθηκαν διαφορετικοί άνθρωποι μεταξύ τους για διαφορετικά περιστατικά σε διαφορετικές χρονικές στιγμές για να τον διασύρουν;».

Με απόλυτη σιγουριά ο ποινικολόγος απάντησε: «Ο κύριος Λιγνάδης είναι ένας αριθμός. Ο στόχος είναι η κυρία Μενδώνη και η κυβέρνηση». Και κάπου εκεί το κλίμα εντάθηκε ακόμη περισσότερο, καθώς ζήτησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή να μην τον διακόπτει όταν μιλά και επέμεινε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης συνεχίζει να δηλώνει αθώος.

«Αν είναι αλήθεια αυτά που μου είπε, τότε όταν η υπόθεση φτάσει στα δικαστήρια, θα καταλάβετε ποια είναι η αλήθεια», σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Αμέσως μετά συνέχισε διευκρινίζοντας πως η κατηγορία που υπάρχει εις βάρος του Λιγνάδη είναι προ δέκα ετών, ενώ δήλωσε με σαφήνεια: «Η θέση μου είναι απόλυτη. Ο Λιγνάδης είναι στη μυλόπετρα, γιατί στόχος είναι η Μενδώνη και η κυβέρνηση».

Τέλος, η ένταση κορυφώθηκε ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον ποινικολόγο να λέει: «Γνωρίζετε τη δικογραφία; Γνωρίζετε την προσωπικότητα αυτών που καταγγέλλουν; Πώς παίρνετε θέση; Επειδή πρέπει να πάω στο δικαστήριο, τα ξαναλέμε», και αμέσως μετά της έκλεισε το τηλέφωνο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM