GNTM: «Σπουδάστε και βρείτε και μια άλλη δουλειά» - Ποιος το είπε και γιατί; (vid)

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου μοντέλων που «έκλεινε» τα «χρυσά» συμβόλαια με τις νικήτριες του GNTM τα προηγούμενα χρόνια αποκαλύπτει το λόγο για τον οποίο διέκοψε την συνεργασία αυτή.

Γνωστός ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων στο Αμβούργο, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκάλυψε το γιατί διέκοψε την συνεργασία του με τις νικήτριες του GNTM.

Αρχικά, ο κ. Γιάννης Νικολάου αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο Αμβούργο λόγω της πανδημίας, λέγοντας πως και εκεί είναι «κλεισμένοι». Ωστόσο, τόνισε: «Δουλεύουμε με πολλή προσοχή, και σιγά σιγά». Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που έχει φέρει η πανδημία στη δουλειά του, καθώς δεν επιτρέπεται τα μοντέλα να κάνουν συχνά ταξίδια για δουλειά, όπως γινόταν.

«Δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος»

Ερωτηθείς από την παρουσιάστρια για το τι συνέβη και διακόπηκε η συνεργασία με το GNTM μετά από τρία χρόνια ο ίδιος είπε: «Δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος από το λουκ, των κοριτσιών». Και εξήγησε: «Δεν βρίσκω ότι οι κοπέλες που πήρανε μέρος στο παιχνίδι έχουν τα προσόντα για μια μεγαλύτερη πορεία».

Και εκτίμησε: «Καμία από τις κοπέλες που έχουν μείνει δεν μπορεί να κάνει οποιαδήποτε καριέρα, σε οποιοδήποτε γραφείο του εξωτερικού».

Στη συνέχεια, ο Φραγκολιάς τον ρώτησε για την περίπτωση όπου κέρδιζε αγόρι, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου τόνισε πως «Για τα αγόρια είναι πολύ δύσκολο στην εποχή μας να βγάλουν χρήματα και να κάνουν μόνο αυτή τη δουλειά».

«Σπουδάστε, καλλιεργηθείτε και βρείτε και μια άλλη δουλειά»

Ο ίδιος απευθυνόμενος προς όλα τα μοντέλα (για τους άνδρες) στην Ελλάδα συμβούλεψε: «Σπουδάστε, καλλιεργηθείτε και βρείτε και μια άλλη δουλειά».

Επιπλέον, για τα κορίτσια του φετινού GNTM είπε πως καμία δεν πρόκειται να κάνει κάποια αξιοσημείωτη καριέρα. Ενώ σχολίασε πως η Μαριαγάπη μοιάζει στην Αγγελική Ηλιάδη, ενώ η Λία στην Βάσια Τριφύλλη. Ενώ στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην Ειρήνη Καζαριάν αλλά και την Άννα Μαρία Ηλιάδου.

«Η Ελληνίδα είναι τεμπέλα»

Ο κ. Γιάννης είπε επίσης χαρακτηριστικά: «Η Ελληνίδα (μοντέλο) είναι τεμπέλα, όπως είδαμε δεν κάνει γυμναστική, δεν την ενδιαφέρει, βλεφαρίδα, νύχι, τηλεόραση».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και όλα όσα αποκάλυψε:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM