GNTM: Νέο spoiler για την τελική τριάδα

Μπορεί τόσο καιρό να φημολογείται πως η τελική τριάδα του GNTM θα είναι αντρική υπόθεση, ωστόσο τα δεδομένα φαίνεται πως θα αλλάξουν.

Η κριτής του GNTM, Βίκυ Καγιά δήλωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πως κοντά στη νίκη φτάνει και μια κοπέλα, γεγονός που ενδεχομένως να επηρεάσει και την τελική τριάδα.

Άλλωστε οι ανατροπές στο reality μοντέλων είναι συνηθισμένες, όπως είδαμε και στο τελευταίο επεισόδιο. Ο Γιώργος Καράβας ήταν τελικά αυτός που έκρινε το αποτέλεσμα, ζητώντας σαν προσωπική χάρη να μην αποχωρήσει κανείς από τους παίκτες την Τρίτη (24/11).

Οι αποκαλύψεις της Βίκυς Καγιά προκάλεσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά και περιέργεια στους φανατικούς τηλεθεατές του GNTM. Έκτοτε φημολογείται πως η κοπέλα που φτάνει στον τελικό, είναι μία παίκτρια που είχε αποχωρήσει και ξαναμπήκε στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει έως τώρα το γύρισμα του τελικού έγινε στις αρχές Νοεμβρίου. Ωστόσο, δεν προέκυψε η ανάδειξη του νικητή, καθώς τα τελευταία χρόνια επιβάλλεται η ψήφος του τηλεοπτικού κοινού για το αποτέλεσμα.

Δείτε ποια παίκτρια καταφέρνει να φτάσει στον τελικό στο womensnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM