GNTM - Ρασέλ για Έντουαρντ: «Τον θεωρώ κούκλο και μοντελάρα» (vid)

Για τον Έντουαρντ Στεργίου μίλησε η Ρασέλ μετά την αποχώρησή της από το GNTM.

Η εκρηκτική παίκτρια, Ρασέλ, που έχει δεχθεί πλήθος αντιδράσεων για τη συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι του GNTM, μίλησε για την αποχώρησή της, αλλά και την αδυναμία της προς τον Έντουαρντ Στεργίου.

«Χάρηκε όλο το σπίτι που έφυγα»

Αρχικά, η Ρασέλ ανέφερε για την αποχώρηση της πως «όταν τελείωσε η φωτογράφιση και άκουσα τα σχόλια, κατάλαβα ότι θα φύγω. Χάρηκε όλο το σπίτι που έφυγα. Δεν με πείραξε που γελούσαν ούτε κι αυτά που έλεγαν, τους δικαιολογώ. Τον Παναγιώτη τον συμπαθούσα πολύ στην αρχή, δεν ξέρω γιατί μετά το γύρισε μαζί μου. Δεν έχει γίνει κάτι συγκεκριμένο. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα μέσα στο παιχνίδι».

«Το μόνο πράγμα που δεν θα έκανα αν δεν ήμουν μέσα σε ένα ριάλιτι είναι ότι πολλά πράγματα που έλεγα δεν θα τα έλεγα με αυτόν τον τρόπο γιατί όταν είμαστε στην πραγματική ζωή τα φιλτράρουμε πιο πολύ.

Δεν μετανιώνω γιατί εγώ πάντα λέω την άποψή μου, είμαι αυτή που είμαι, δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους και το σέβομαι. Αλλά αυτά που έλεγα τα έλεγα και μπροστά στα παιδιά, δεν υποκρίθηκα ποτέ».

Η σχέση της με τον Έντουαρντ

Η ίδια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη σχέση της με τον Έντουαρντ Στεργίου, η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη από το τηλεοπτικό κοινό.

«Για να αγκαλιάσω κάποιον πρέπει να το θέλω πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι πως με τον Έντουαρντ είχαμε έρθει πολύ κοντά στο σπίτι σαν φίλοι, συζητούσαμε τα προσωπικά μας θέματα και γι’ αυτό δεθήκαμε.

Του έχω ιδιαίτερη αδυναμία, τον θεωρώ κούκλο και μοντελάρα. Ο Έντουαρντ αγκαλιάζει και το πρωί φιλικά... είμαστε μόνο φίλοι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM