GNTM: Θα λατρέψεις το νέο look της Κάτιας Ταραμπάνκο

Η νικήτρια του GNTM 2, Κάτια Ταραμπάνκο μας έχει συνηθίσει με το να κάνεις αλλαγές πάνω της και να πειραματίζεται, κυρίως με τα μαλλιά της. Αυτή τη φορά λοιπόν κάνει τη μεγάλη ανατροπή, μας εκπλήσσει και μας ενθουσιάζει. Από εμάς είναι ένα τεράστιο «ναι», καθώς το νέο της look περνάει στην επόμενη φάση.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, έγινε ευρέως γνωστή μέσα από GNTM 2, όπου και νίκησε μαζί με την Άννα Μαρία. Η κατά το ήμισυ νικήτρια του GNTM 2 λοιπόν έκανε μια ιδιαίτερη αλλαγή στα μαλλιά της, καθώς αποφάσισε να αλλάξει χρώμα. Και ομολογουμένως, το νέο της look θα σε ενθουσιάσει και σε κάνει να θες να το υιοθετήσεις και εσύ. Πραγματικά, θα το λατρέψεις!

 

Η νικήτρια του GNTM 2, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Έτσι, δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί το νέο της look με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η Κάτια Ταραμπάνκο μέσα από το instagram μοιράστηκε με τους followers της την εκπληκτική αλλαγή που έκανε και τα likes «έπεσαν βροχή» από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα.

Είναι φαν των αλλαγών

Εμείς μπορεί να την γνωρίσαμε μελαχρινή, αλλά κατά την διάρκεια του GNTM 2 έκανε την πρώτη αλλαγή στο look της χάρη στο makeover.

i katia

Μετά το τέλος του reality μοντέλων, η ίδια υιοθέτησε το αγορέ look, το οποίο όπως μπορείς να διακρίνεις και μόνη σου, της πηγαίνει πολύ.

Όλο αυτό το διάστημα έχει κάνει διάφορα χρώμα όπως, μωβ, καστανό και ξανθό. Αυτή τη φορά, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια πιο extreme αλλαγή, η οποία είναι, ίσως, και η πιο επιτυχημένη, κατά τη γνώμη μας. Όπως πιθανότατα θα έλεγε και το Βικάκι, είναι πραγματικά Σ-Υ-Γ-Κ-Λ-Ο.

Διαβάστε περισσότερα στο womensnews.gr

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM