GNTM: Η εξομολόγηση του Πέτσα για την εποχή που ζύγιζε 130 κιλά (pics)

Ο Παναγιώτης Πέτσας μπορεί να ξεπέρασε τον φόβο του και να φωτογραφήθηκε ως «ξεπεσμένος αριστοκράτης» με κατσαρίδες στο πρόσωπο του, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη φωτογραφία και τελικά αποχώρησε από το σπίτι του GNTM.

Ο πρώην παίχτης του GNTM, Παναγιώτης Πέτσας, μετά την αποχώρηση του από τον διαγωνισμό βρέθηκε στη Φωλιά των Κου Κου, όπου και μίλησε για όλα. Ο ίδιος δεν αναφέρθηκε αποκλειστικά και μόνο στο reality μοντέλων, αλλά μίλησε και για την εποχή που ζύγιζε 130 κιλά και πως μια μέρα αποφάσισε να αλλάζει την εικόνα, αλλά και την ζωή του.

«Έχω γενικά baby face και με το που αδυνάτισα φάνηκαν οι γωνίες»

Ο πρώην διαγωνιζόμενος μίλησε αναλυτικά για αυτήν την μεγάλη αλλαγή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήμουν 130 κιλά. Ήταν κάτι που μου άλλαξε όλη τη ζωή. Έχω γενικά baby face και με το που αδυνάτισα φάνηκαν οι γωνίες, τα ζυγωματικά κλπ… Aποφάσισα να μπω σε αυτό το τρυπάκι και να αλλάξω όλη μου τη ζωή, να φτιάξω όλη μου την κατάσταση, να αρχίσω γυμναστική, διατροφή κλπ».

«Θέλω κι άλλο, να γίνω η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου»

Και συνέχισε λέγοντας: «Πείσμωσα και όσο πήγαινε έβλεπα τα αποτελέσματα και έλεγα “θέλω κι άλλο, να γίνω η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου”. Δεν το έκανα για τα κορίτσια, το έκανα για τον εαυτό μου γιατί ήθελα να το αλλάξω αυτό. Σίγουρα η αντιμετώπιση των ανθρώπων άλλαξε.

«Άρχιζαν να αλλάζουν πολλά πράγματα»

«Με το που ξεκίνησα να κάνω γυμναστική και διατροφή και άρχισα να βλέπω βελτίωση στον οργανισμό μου και στον εαυτό μου, άρχιζαν να αλλάζουν πολλά πράγματα, αντοχές, ενέργεια, ήταν όλα πολύ καλύτερα. Πριν ήμουν πιο κλειστός, αλλά μετά αυξήθηκε η αυτοπεποίθησή μου», υπογράμμισε ο Παναγιώτης Πέτσας.

Δείτε την gallery που ακολουθεί:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM