GNTM: Η αντίδραση της Ειρήνης Μητράκου μετά την αποχώρηση της (pics)

Στην χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης του Greece’s Next Top Model 3, τα επίδοξα μοντέλα έπρεπε να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους.

Οι παίκτες έπρεπε να επιδείξουν ψυχραιμία αλλά και φαντασία στις πόζες τους, καθώς χρειαζόταν να ανέβουν στον πανύψηλο πύργο του shock tower του Αllou Fun Park και αμέσως μετά την πτώση, να ποζάρουν στον φακό του φωτογράφου, Γιώργου Μαλεκάκη.

Με την αδρεναλίνη στα ύψη, η αποστολή των μοντέλων δεν ήταν εύκολη. Ο Αιμιλιάνο Μάρκου, έχοντας κερδίσει, για δεύτερη φορά, τη δουλειά στο τελευταίο πλατό, δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τα πράγματα για κάποιους συμπαίκτες του.

Οδεύοντας προς τα μισά του διαγωνισμού, ο ανταγωνισμός γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος. Όλοι προσπαθούν να σταθούν γερά στα πόδια τους και να παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως. Για ένα μοντέλο όμως, η «πτώση» ήταν απόψε οριστική και το όνειρο για την κατάκτηση του τίτλου του GNTM 3 μένει ανεκπλήρωτο.

Για κάποια μοντέλα η αδρεναλίνη λειτούργησε, αλλά για κάποιους δεν ήταν εύκολη υπόθεση.

Η Λία και η Ειρήνη είχαν τις χειρότερες λήψεις στη δοκιμασία με το λούνα παρκ, με τη Βίκυ Καγιά να δηλώνει ιδιαίτερα απογοητευμένη από τα δύο κορίτσια.

Σύμφωνα με την κριτική επιτροπή, η παίκτρια που δεν κατάφερε να τους πείσει με το αποτέλεσμα της φωτογραφίας της και έφυγε από το σπίτι ήταν η Ειρήνη Μητράκου.  «Είναι κρίμα που έφυγε» είπε η Λία που συνεχίζει στο παιχνίδι.

Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν η κολλητή της Ειρήνης, η Μαρινέλλα, ο Ανδρέας αλλά κι ο Εμμάνουελ.

Λίγη ώρα αφότου είδαμε τη στιγμή της αποχώρησής της, η Ειρήνη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram. Κυριολεκτικά την πρώτη, αφού κατέβασε όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις της.

Η πρώην παίκτρια του GNTM ανεβάζοντας μια σειρά από επαγγελματικές φωτογραφίες έγραψε: «Let’s begin».

Δείτε την ανάρτησή της: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM