GNTM: Κανείς δεν περίμενε αυτή την αποχώρηση (vid)

Το GNTM έχει κατακτήσει τόσο την καρδιά του κόσμου, όσο και τα νούμερα τηλεθέασης για μια ακόμη χρονιά και κάθε αποχώρηση εγείρει τις ανάλογες αντιδράσεις.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ξεκίνησε το GNTM ορισμένοι από τους παίχτες έχουν ξεχωρίσει και με το παραπάνω και ήδη το φανατικό κοινό του reality μοντέλων τους «βλέπει» νικητές.

Ωστόσο, όπως πάντα, το GNTM είναι απρόβλεπτο και κανείς δεν μπορεί να πει με απόλυτη βεβαιότητα ποια θα είναι η επόμενη αποχώρηση γιατί όλα μπορούν να ανατραπούν, τόσο στο σετ όσο και στο πλατό.

Όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο

Κάτι ανάλογο έγινε και χθες, καθώς αποχώρησε ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού κύκλου του GNTM. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Το χθεσινό επεισόδιο ξεκίνησε με τις πρώτες αντιδράσεις των διαγωνιζόμενων μετά το make over που είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι διαγωνιζόμενοι έμαθαν πως να εκφράζονται μέσα από μια Polaroid φωτογράφιση

Στη συνέχεια, το σπίτι του GNTM 3 επισκέφτηκαν ο Δημήτρης Σκουλός με τον ηθοποιό Βασίλη Μίχα, για την πρώτη Polaroid φωτογράφιση και ένα μάθημα απόδοσης συναισθημάτων.

Η δοκιμασία αποχώρησης

Ενώ λίγο αργότερα, ξεκίνησε η φωτογράφιση - δοκιμασία αποχώρησης. Εκεί, τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σε ζευγάρια σε ένα κινηματογραφικό πλατό για καμπάνια οπτικών και ρολογιών. Σκοπός της φωτογράφησης ήταν να αποδώσουν διαφορετικά συναισθήματα στον φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη, όπως έμαθαν στο μάθημα που προηγήθηκε.

Ο Ανδρέας κινήθηκε «έξυπνα»

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ως νικητής του τελευταίου πλατό, ήταν εκείνος, που επέλεξε τόσο τα ζευγάρια, όσο και τα concepts-συναισθήματα, αλλά και το όχημα της φωτογράφισης, δίνοντας κατά βούληση - στρατηγικά ίσως - avantage και disavantage.

Και όπως κάθε φορά μετά από μια δοκιμασία αποχώρησης, στο τέλος της μέρας, ένας δεν κατάφερε να κλέψει την παράσταση και έπρεπε να αποχωρήσει, ενώ κάποιος άλλος «έλαμψε» και αναδείχτηκε ο κορυφαίος της διαδικασίας.

Ποιοι κατάφεραν να ξεχωρίσουν

Το ζευγάρι το οποίο κατάφερε να πάρει την καλύτερη φωτογραφία ήταν ο Δημοσθένης Τζουμάνης και ο Αιμιλιάνο Μάρκου ενώ τη δεύτερη θέση πήραν ο Έντουαρντ με τον Εμμάνουελ. Ωστόσο, να σημειωθεί πως νικητής αναδείχθηκε ένας και αυτός ήταν ο Αιμιλιάνο.

Ποιος διαγωνιζόμενος αποχώρησε

Στους «bottom 4» βρέθηκαν ο Ηρακλής, η Λία, η Μαριαγάπη και η Ίριδα με την τελευταία εντέλει να εγκαταλείπει το όνειρο κατάκτησης του τίτλου του GNTM 3.

i lia i mariagapi o iraklis ke i irida

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM