Γεροντιδάκης: «Γνώριζα το περιστατικό με την Ευδοκία Ρουμελιώτη»

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκάλυψε πως γνώριζε το περιστατικό εργασιακού εκφοβισμού που είχε υποστεί η Ευδοκία Ρουμελιώτη

Ο γνωστός ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί ως «Μελέτης» στις «Άγριες Μέλισσες», μπορεί να είναι 32 ετών, αλλά έχει αρχίσει την υποκριτική του καριέρα όταν ήταν μόλις 10! Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκάλυψε πως γνωρίζει δύο περιστατικά βίας στον καλλιτεχνικό χώρο, ένα εκ των οποίων έχει βγει ήδη στη δημοσιότητα και αφορά την Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε στο «Hello!»:

«Προσωπικά, γνωρίζω δύο περιστατικά, το ένα από τα οποία έχει βγει στην επιφάνεια από την Ευδοκία Ρουμελιώτη. Τα 22 χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο, στάθηκα τυχερός, μου έχουν συμπεριφερθεί άψογα. Συνεργάστηκα με ανθρώπους που αγαπούν τη δουλειά και δεν σκέφτονται με τέτοιον τρόπο. Μπορεί να μην έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό.

Υπάρχει παθογένεια στην ελληνική κοινωνία που μετρά δεκαετίες. Έχει δημιουργηθεί από τους παππούδες μας και μεταφέρθηκε στους γονείς μας. Μεγαλώσαμε με το τι θα πει ο κόσμος, η γειτονιά. Ευτυχώς, η δική μας γενιά προσπαθεί να μη χάσει την ουσία και πετά το περιτύλιγμα. Είναι ό,τι πιο όμορφο και αισιόδοξο! Πρέπει να στηρίξουμε τους ανθρώπους που κακοποιήθηκαν, να τους ακούσουμε ουσιαστικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM