Φάρμα: Το καλωσόρισμα του Τανιμανίδη στους... αγρότες

Ο Σάκης Τανιμανίδης καλωσόρισε τους επίδοξους αγρότες λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα της Φάρμας

Η εκπομπή «Το Πρωινό» έδειξε μερικά πλάνα από το πρώτο καλωσόρισμα του Σάκη Τανιμανίδη στους επίδοξους αγρότες της Φάρμας.

«Ένα ξεχωριστό ταξίδι μόλις ξεκίνησε»

Ο παρουσιαστής-οικοδεσπότης της Φάρμας ενημέρωσε τους παίκτες πως η παραμονή τους δεν πρόκειται να είναι εύκολη, αφού θα πρέπει να ξεχάσουν κάθε άνεση ή πολυτέλεια που ξέρουν ή έχουν έχουν συνηθίσει στη σύγχρονη ζωή.

Ο ίδιος τόνισε πως εκεί δε θα έχουν ρεύμα, αλλά θα πρέπει να ζεσταίνουν και το νερό για να κάνουν μπάνιο. Επιπλέον, επισήμανε πως θα πρέπει να κοπιάσουν αρκετά και για να να μην κρυώσουν και για να μαγειρέψουν. Ενώ θα κληθούν να καλλιεργήσουν τη γη, να ταΐσουν τα ζώα, αλλά να βελτιώσουν και τη φάρμα σε κάθε της επίπεδο.

Στα πλάνα που ακολουθούν θα δείτε τον Σάκη Τανιμανίδης να καλωσορίζει στη Φάρμα τον ηθοποιό Στράτο Τζώρτζογλου, το μοντέλο-Αγρότισσα Μαρία Μιχαλοπούλου, τον επίσης ηθοποιό Μιχάλη Ιατρόπουλο, τον Θανάση Πάτρα, αλλά και την παλιά του γνώριμη –από την εποχή που παρουσίαζε το Survivor– Ειρήνη Κολλυδά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Η επίσημη πρεμιέρα του ριάλιτι «Φάρμα» έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 12 Μαρτίου στις 21.00. Τι περιμένουμε να δούμε όμως; Πώς θα χειριστούν την όλη κατάσταση οι παίχτες, ώστε να προσαρμοστούν στο νέο τρόπο ζωής;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM