Επιστρέφει τελικά το «Sex and the city» χωρίς τη Σαμάνθα;

Το τελευταίο διάστημα έχουν «φουντώσει»  οι φήμες για την επιστροφή του θρυλικού «Sex and the City» - Τι ισχύει όμως με τις φήμες που θέλουν εκτός την Κιμ Κατράλ;

Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες για την επιστροφή του αξεπέραστου «Sex and the city». Και όπως όλα δείχνουν όλα αληθεύουν και σύντομα η αγαπημένη σειρά θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη.

Ωστόσο, στα σενάρια που υπάρχουν για τα νέα επεισόδια αναμένεται μια σημαντική έλλειψη, αυτή της... Σαμάνθας.

Όπως όλα δείχνουν, στα νέα επεισόδια, θα πρωταγωνιστούν όλα τα αστέρια της σειράς εκτός από την Κιμ Κατράλ (Σαμάνθα), η οποία επανειλημμένα έχει δηλώσει ότι δεν θα την ενδιέφερε η αναβίωση του «Sex and the City». Μάλιστα, η Κιμ Κατράλ, στο παρελθόν, είχε εκφράσει και την απέχθεια της προς της συμπρωταγωνίστρια της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτηση της στο Instagram το 2018 που απευθυνόταν στην πρώην συμπρωταγωνίστρια της, η Κατράλ τόνισε πως οι «συνεχείς προσπάθειες επικοινωνίας που κάνεις είναι μια οδυνηρή υπενθύμιση του πόσο μοχθηρή ήσουν τότε και τώρα. Να το κάνω απόλυτα κατανοητό (εάν δεν το έχω κάνει ήδη). Δεν είσαι οικογένεια μου. Δεν είσαι φίλη μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Cattrall (@kimcattrall)

Το «Sex and the City» επιστρέφει με νέα επεισόδια

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Page Six, το επιτυχημένο franchise αναμένεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη, με μικρό αριθμό επεισοδίων. Μάλιστα, θα προβληθεί μέσω της πλατφόρμας του HBO Max.

Image removed.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Κάρι) δήλωσε στο Entertainment Tonight πως θα ενδιαφερόταν να κάνει «κάποια επεισόδια του "Sex and the City"», αλλά «δεν θα το αποκαλούσα επανεκκίνηση θα το αποκαλούσα "επίσκεψη"».

«Θα ήθελα να δω πού βρίσκονται όλοι. Είμαι περίεργη, ο κόσμος έχει αλλάξει από την ταινία… η τεχνολογία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η σεξουαλική πολιτική και τα κινήματα #MeToo και το Time’s Up… Νομίζω ότι η Κάρι Μπράντσο θα ήθελε πάρα πολύ να μοιραστεί τα συναισθήματα και τις σκέψεις της», είχε δηλώσει η Πάρκερ.

Image removed.

Επομένως, σύντομα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για τα νέα επεισόδια της σειράς, αλλά χωρίς την Κιμ Κατράλ. Θα είναι το ίδιο όμως; Προσωπικά δεν το νομίζω, η Σαμάνθα, αποτελεί λατρεμένη φιγούρα και χωρίς αυτήν, θα αλλάξουν σημαντικά οι ισορροπίες τόσο μεταξύ των σχέσεων των πρωταγωνιστριών στη μικρή, όσο και στο vibe που θα λαμβάνει το κοινό. Παρόλα αυτά, αναμένουμε να δούμε τη συνέχεια στη μικρή οθόνη.

Image removed.

Εσείς τι πιστεύετε;ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM