«Έξαψη»: Αυτή η εταιρεία ανήκει στην κυρία «Αξιώτη»

Η Λουκία Πιστιόλα, που φέτος πρωταγωνιστεί στην «Έξαψη» στον ρόλο της Ίριδας Αξιώτη, έχει στην κατοχή της μια πασίγνωστη εταιρεία τροφίμων

Μπορεί στην «Έξαψη» η κυρία Αξιώτη να είναι σύζυγος πολιτικού, ωστόσο στην πραγματική της ζωή είναι κόρη του Γεώργιου Πιστιόλα, που ίδρυσε την εταιρεία Agrino.

Ο Γεώργιος Πιστιόλας απεβίωσε το 2019, αφήνοντας πίσω του μια βαριά κληρονομιά. Ο ίδιος είχε γεννηθεί το 1930 και μαζί με τους δύο του αδελφούς, Ευστράτιο και Ευθύμιο, δημιούργησαν στο Αγρίνιο το εργοστάσιο επεξεργασίας ρυζιού το 1962.

Μάλιστα, είχε διατελέσει πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας από το 1983 έως το 2002 και επί χρόνια ήταν αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Μαζί με τη γυναίκα του απέκτησε δύο κόρες, τη γνωστή ηθοποιό Λουκία Πιστιόλα και τη Βασιλική Πιστιόλα, νυν αντιπρόεδρο της εταιρείας Agrino.

Σημειώνεται πως η Λουκία Πιστιόλα είχε γίνει ευρέως γνωστή το 1996 μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά του ΑΝΤ1 «Εκείνες κι εγώ», όπου υποδυόταν την αρραβωνιαστικιά του Ζάχου Δόγκανου (Γιάννης Μπέζος).

Λουκία Πιστιόλα Γιάννης Μπέζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM