«Χαιρέτα μου τον πλάτανο»: Ο Χαλκιάς αντικαθιστά τον Φιλιππίδη

Ο Τάσος Χαλκιάς φαίνεται πως θα πάρει τον ρόλο του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την απομάκρυνσή του από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο»

Ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά «Χάι ροκ», ωστόσο, όπως ήρθαν τα πράγματα, καλείται σήμερα να αναλάβει τον ρόλο του στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Ο Τάσος Χαλκιάς ανέφερε συγκεκριμένα στην εκπομπή «Ευτυχείτε»: «Πώς το μάθατε και το προλάβατε; Πριν από μια ώρα, μιάμιση, ο κ. Καραγιάννης μού τηλεφώνησε και μου ζήτησε να συμμετέχω στη σειρά με έναν ρόλο που ήταν ήδη προδιαγεγραμμένος, αλλά τώρα με την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη θα γίνει εντονότερος και πολύ πιο ισχυρός στη σειρά. Θα συζητήσω την Παρασκευή και θα δούμε τι θα γίνει.

Φυσικά το βλέπω θετικά, είναι μια πολύ ωραία σειρά. Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Δεν ξέρω πότε θα γίνουν γυρίσματα, ούτε καν αν θα τα βρούμε και θα συμφωνήσουμε».

Μάλιστα, ο Τάσος Χαλκιάς σχολίασε ότι «δεν είναι καλό να πέφτουν πάνω σου τα φώτα από την αρνητική συγκυρία κάποιων άλλων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM