Αποχώρησε η Κάτια από το Survivor – «Οι άνθρωποι δεν είναι σκουλήκια να τους πατάς»

Αποχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο - Μπηχτές από Περικλή και Ελευθερίου - Αλλάζουν οι ομάδες στο ριάλιτι

Την ανακοίνωση της αποχώρησης από το Survivor έκανε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, κατά η διάρκεια έκτακτου συμβουλίου. Συγκεκριμένα ξεκίνησε λέγοντας: «Βρισκόμαστε εδώ για να σας ενημερώσω για κάτι που σας απασχολεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Θα ήθελα, λοιπόν, να σας πω ότι η Κάτια Ταραμπάνκο είναι πλέον καλά στην υγεία της. Παρ' όλα αυτά οι συνθήκες στο φετινό Survivor δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει».

Ωστόσο οι παίκτες και των δύο ομάδων αιφνιδιάστηκαν με την αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού, ενώ μετά τα «περαστικά» που ευχήθηκαν στην Κάτια Ταραμπάνκο, δεν έλειψαν και οι μπηχτές. από τον Περικλή και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Οι δύο παίκτες έθιξαν την ανάρμοστη συμπεριφορά του μοντέλου, όταν μαγείρευε κρυφά για τον εαυτό της και δεν μοιραζόταν το φαγητό. Συγκεκριμένα ο Περικλής είπε: «Η Κάτια δεν υπήρξε αλληλέγγυα. Οι άνθρωποι δεν είναι σκουλήκια να τους πατάς. Μέλημα είναι η συνοχή μας...Έκρυβε τροφές, είχε καταχραστεί το λάδι. Τα παραδέχτηκε μετά κι η ίδια, ζήτησε συγγνώμη αλλά εγώ δεν την δέχομαι αυτή τη συγγνώμη. Ίσως αν το έλεγε μόνη της, αλλά δεν το έκανε. Εμένα αυτές οι συμπεριφορές δεν μου αρέσουν»

«Μου έκανε εντύπωση με αυτά που ακούω. Κι όπως φεύγει έτσι, σαν κλέφτης», είπε ο Κώστας από τους Μαχητές.

Η υπεράσπιση του Τριαντάφυλλου

Από την άλλη πλευρά, ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς, αντέδρασαν σε όσα άκουσαν για την συμπαίκτριά τους και την υπερασπίστηκαν λέγοντας τα εξής: «Ότι μας φέρθηκε κάποιος σαν σκουλήκια το λες μπροστά του, κι όχι τώρα έτσι. Μιλάμε για ένα παιδί, μια γυναίκα που δεν είναι καλά στην υγεία της και δεν είναι ωραίο να τα λέμε αυτά τώρα».

«Συμφωνούμε όλοι ότι η Κάτια έκανε λάθος, όλοι το ξέρουμε αυτό. Δεν είναι ωραίο να λέμε κάποιον για σκουλήκια. Αυτό θα το χρησιμοποιήσω για κάποιον που μισώ. Πέφτω από τα σύννεφα που τα λέει αυτά ο Περικλής», είπε ο Αλέξης Παππάς.

Κοψιδάς και Καφετζής οι νέοι «αρχηγοί»

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της Κάτιας Ταραμπάνκο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στις δύο ομάδες πως πλέον οι ομάδες δεν θα μείνουν οι ίδιες. Σήκωσε τον Γιώργο Κοψιδά από τους Διάσημους και τον Τζέιμς Καφετζή από τους Μαχητές ως τους καλύτερους παίκτες των ομάδων τους, ώστε να είναι αυτοί που θα κάνουν την επιλογή των νέων ομάδων ως «αρχηγοί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM