Ακρίτα - Υπόθεση Λιγνάδη: Με κατηγόρησαν ότι εξυπηρετώ σκοτεινά συμφέροντα

Η δημοσιογράφος μιλά για την υπόθεση Λιγνάδη και απαντά στα σχόλια που δέχτηκε για τις κοινές φωτογραφίες

Η Έλενα Ακρίτα μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του OPEN για την υπόθεση Λιγνάδη και για τα σχόλια που έχει δεχτεί σχετικά με τις κοινές φωτογραφίες. Υπενθυμίζουμε πως η δημοσιογράφος ήταν η πρώτη που είχε κοινοποιήσει στο προφίλ την παραίτηση του σκηνοθέτη από τη θέση του Διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο.

«Κοιτάξτε νομίζω αυτή είναι η δουλειά όπως γίνεται σωστά. Εγώ μίλησα σε ανύποπτο χρόνο για το γεγονός της παραίτησης. Με κρέμασαν στα μανταλάκια, με κατηγόρησαν ότι εξυπηρετώ σκοτεινά συμφέροντα. Και δυο μέρες μετά παραιτήθηκε ο Λιγνάδης. Εμένα αυτή είναι η δουλειά μου, μέχρι να κουραστώ να την κάνω. Θα καταγγείλω και να το κάνω τεκμηριωμένα, σοβαρά και με τους κανόνες της δημοσιογραφίας, τους οποίους πρέπει όλοι να τιμούμε είτε είμαστε στην ΕΣΗΕΑ είτε όχι» δήλωσε η Έλενα Ακρίτα για τα όσα σχολιάστηκαν μετά τη δήλωση της.

Οι παλιές κοινές φωτογραφίες

Αναφορικά για τις παλιές κοινές φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει, η κ. Ακρίτα δήλωσε: «Με δαιμονοποίησαν γιατί έχω φωτογραφία με τον Λιγνάδη από πρεμιέρα του Εθνικού και από παρουσίαση βιβλίου. Έχω φωτογραφία με τον Φιλιππίδη, τον Κιμούλη, τον Χαϊκάλη, με τον οποίο έχω δουλέψει τόσα χρόνια. Ο κόσμος για να βγει να μιλήσει πρέπει να βγουν πρώτα τα θύματα. Αν δεν βγουν τα θύματα, δεν μπορείς να βγεις εσύ σαν τρελός να μιλήσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM