«Άγριες Μέλισσες» – Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα της σειράς (pics)

«Άγριες Μέλισσες»: Μπορεί η απόφαση του δικαστηρίου να στέλνει την Ελένη στη φυλακή, ωστόσο οι εξελίξεις θα συνεχίσουν να είναι καταιγιστικές με την είσοδο νέων χαρακτήρων.

Λάζαρος Γκούμας (Τάσος Σωτηράκης): Δεσμοφύλακας στις φυλακές που κρατείται η Ελένη και δεξί χέρι του Μάνου Βόσκαρη. Απότομος, βίαιος, είναι τα αυτιά και τα μάτια του διευθυντή του και έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του.

Φωτεινή Αβδελά (Αλεξάνδρα Παντελάκη): Παλιά καραβάνα στις φυλακές, στις οποίες βρίσκεται τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι ένας πράος και θετικός άνθρωπος, που βλέπει τις νεαρές συγκρατούμενές της σαν παιδιά της. Θα έρθει από την πρώτη στιγμή κοντά με την Ελένη και θα στηρίξουν η μία την άλλη μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Δε μιλάει ποτέ για τον λόγο που είναι και η ίδια στη φυλακή, αλλά το μεγάλο της παράπονο είναι πως η κόρη της δεν έρχεται ποτέ να την επισκεφτεί.

i-aleksandra-pantelaki-stis-agries-melisses

Μαίρη Χατζίδου (Εύα Σιμάτου): Καταδικασμένη για δύο ανθρωποκτονίες, του αρραβωνιαστικού της και της φίλης της με την οποία την απατούσε. Είναι σκληρό καρύδι και μέχρι την έλευση της Ελένης ήταν ο φόβος κι ο τρόμος των κοριτσιών εκεί μέσα. Έχει τη δική της «συμμορία» κι εκμεταλλεύεται τις συγκρατούμενές της. Θα αντιπαθήσει την Ελένη από την πρώτη στιγμή και η κόντρα τους θα οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις.

i-eva-simatou-stis-agries-melisses

Χριστίνα Σέκερη (Χριστίνα Χριστοδούλου): Μια νέα κοπέλα που φυλακίστηκε για μικροκλοπές. Η Χριστίνα είναι ένα ευάλωτο πλάσμα που στο πρόσωπο της Ελένης θα βρει ένα μεγάλο στήριγμα. Μόνο που εκείνη δεν αντέχει τη φυλακή κι αυτή η αδυναμία της θα την οδηγήσει σε μεγάλες αποφάσεις.

i-christina-christodoulou-stis-agries-melisses

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM