Άγριες Μέλισσες - Σταμούλης: «Δεν ξέρω αν είναι δικό μου το παιδί»

Ο Σπύρος Σταμούλης που έγινε γνωστός από το ρόλο του εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικού στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά

Ο γνωστός ηθοποιός, Σπύρος Σταμούλης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο ίδιος δήλωσε για τον ρόλο του στη σειρά:

«Αυτό που με προβλημάτισε στον Αλέξη -βρήκα κάποιες δυσκολίες- είναι πόσο ψυχρός μπορεί να είναι αυτός ο άνθρωπος. Πόσο δείχνει τα συναισθήματά του, πόσο μπορεί να δείχνει τα συναισθήματά του σε κάποιους και πόσο κλειστός μπορεί να είναι σε άλλους. Έπαιρνα τηλέφωνο την Μελίνα (σεναριογράφο της σειράς) και τη ρωτούσα. Της έλεγα εγώ έχω σκεφτεί αυτό το πράγμα. Πως σου φαίνεται; Ακόμα και τώρα ανακαλύπτω πράγματα για τον Αλέξη. Θεώρησα πως ένας άνθρωπος ο οποίος έχει μεγαλώσει στην απόλυτη ανέχεια -ο πατέρας του ήταν εξόριστος στη Ρωσία, η μητέρα του είχε πεθάνει, ήταν ένας άνθρωπος φτωχός, κατάφερε να σπουδάσει και κάπως, επειδή ίσως ήταν πολύ στοχοπροσηλωμένος, κατάφερε να γίνει εισαγγελέας- ήθελε να αλλάξει τον κόσμο, ήθελε να κάνει καλό.

Παρόλα αυτά έκρυβε πολλά πράγματα. Έπρεπε να κρύψει ότι ο πατέρας του ήταν κομουνιστής. Άρα πως φτιάχνεις αυτό τον άνθρωπο; Δεν ξέρω αν το έχω πετύχει…»

Σχετικά με τον Μάνο Βόσκαρη και αν θα τον κλείσει φυλακή ανέφερε:

 «Θέλω πάρα πολύ να κλείσω τον Βόσκαρη στη φυλακή. Το ‘χω ζητήσει από τη Μελίνα. Σε αυτή τη σειρά ακόμα και οι καλοί, οι θετικοί χαρακτήρες, δεν είναι άγιοι, έχουν κάτι κάνει. Και η Ελένη σκότωσε έναν άνθρωπο. Οπότε, το σημαντικό είναι ότι οι σεναριογράφοι έχουν πλάσει έναν κόσμο στον οποίοι όλοι έχουν τα ελαττώματά τους. Υπάρχουν και κάποιοι χαρακτήρες που είναι πολύ κακοί. Ο Βόσκαρης συμβολίζει όλη αυτή την βία της πατριαρχίας την καταπίεση, και πραγματικά θα ‘θελα -ας μην το κάνω εγώ- κάποιος να τον τιμωρήσει»

Τέλος, ο Σπύρος Σταμούλης αποκάλυψε: «Η Πηνελόπη θα μείνει έγκυος. Δεν ξέρω αν είναι δικό μου το παιδί. Ελπίζω να το μάθω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM