Μαρία Κίτσου

Tα λάθη των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν για να στοιχειώσουν τη ζωή τους στο Διαφάνι με τις τρεις αδελφές Σταμίρη να αντιμετωπίζουν σκληρά διλήμματα στη συνέχεια των επεισοδίων.

Ο Τάκης επέστρεψε στο Διαφάνι και εκβιάζει τη Δρόσω και την Ασημίνα με την Τρούμπα και τον Σέργιο. Η Ασημίνα σε επόμενο επεισόδιο το σκάει με τον μικρό Σέργιο και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται για την εξαφάνιση της Ασημίνας, ενώ μια άφιξη στο Διαφάνι «απειλεί» να φανερώσει το μυστικό της Βιολέτας.

Δρόσω και Ελένη προσπαθούν να βρουν μια λύση για τον Τάκη, ο οποίος απειλεί θεούς και δαίμονες για να κερδίσει την αγαπημένη του. Ο Τάκης έχει επιβάλλει την παρουσία του στο σπίτι των Σταμίρη στο Διαφάνι. Οι δύο αδελφές έρχονται σε σύγκρουση για τον Τάκη και τις επισκέψεις του μικρού Σέργιου. «Άσε με να το χειριστώ. Ο Τάκης δεν είναι κακός, παρορμητικός είναι!» λέει η Δρόσω στην Ελένη, στα πλάνα από το αποψινό επεισόδιο.

Στο spoiler του Αλέξη Μίχα στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» η Ελένη πηγαίνει στον εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικό και καταθέτει εναντίον του Βόσκαρη. Αναφέρει την κακοποίηση και τους βιασμούς και ξεσπά σκάνδαλο, ενώ ο Βόσκαρης ετοιμάζεται να παντρευτεί την Σοφούλα Τόλλια. Η Ελένη θα νιώσει αποκομμένη από τους πάντες και τα πάντα στο Διαφάνι. Στο πλευρό της ο Λάμπρος, ενώ ο Γραμματικός καλεί σε απολογία τον Βόσκαρη, αλλά χρειάζονται και άλλες μαρτυρίες από άλλες γυναίκες για να του απαγγελθούν κατηγορίες. Ο ίδιος ο Αλέξης Γραμματικός θα προσεγγίσει μια πρώην κρατούμενη του Βόσκαρη για να την πείσει να μιλήσει εναντίον του τότε διευθυντή των φυλακών.

ΠΗΓΗ: Ethnos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM