«Άγριες Μέλισσες»: Σπαραγμός απόψε στο Διαφάνι

Το σημερινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του ANT1 αναμένεται να μας καθηλώσει, καθώς θα δούμε την Ελένη να οδηγείται στη φυλακή αλλά και την δολοφονία της Θεοδοσίας. 

Οι Άγριες Μέλισσες απόψε θα μας κάνουν να «λυγίσουμε». Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο και οι εξελίξεις που έρχονται θα είναι καθοριστικές, καθώς αναμένεται η δίκη της Ελένης και η «περίεργη» δολοφονία της Θεοδοσίας.

Όσα θα δούμε απόψε

Πιο συγκεκριμένα, ο πληρωμένος δολοφόνος που έχει βάλει η Μυρσίνη για να σκοτώσει την Ελένη κατά τη μεταφορά της στις φυλακές δεν θα πετύχει την Σταμίρη. Αυτή που θα δεχτεί τα πυρά και τελικά θα πέσει νεκρή, είναι η Θεοδοσία, ένας ρόλος που ολοκληρώνεται.

Νωρίτερα, ωστόσο, αμέσως μετά την ανακοίνωση της ποινής της Ελένης, στη δικαστική αίθουσα επικρατεί ένας χαμός. Από τη μία πλευρά οι Σεβαστοί που οργίζονται που η Σταμίρη δεν καταδικάστηκε σε θάνατο και από την άλλη η οικογένεια και οι φίλοι της Ελένης που σοκάρονται από την ισόβια κάθειρξη. Όπως είναι φυσικό, ο σπαρακτικός αποχωρισμός των τριών αδερφών, οι οποίες θα βρεθούν αντιμέτωπες με την ωμή πραγματικότητα, θα μας καθηλώσει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM