«Άγριες Μέλισσες»: Σε νέα συμφωνία με τους Σεβαστούς η Δρόσω

Οι εξελίξεις στο Διαφάνι δεν σταματούν ποτέ, έτσι μια νέα συμφωνία της Δρόσως με τους Σεβαστούς θα φέρει τα πάντα «τούμπα» και θα φέρει στο φως νέα δεδομένα

Τα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του ANT1 «Άγριες Μέλισσες» αναμένονται πιο συγκλονιστικά από ποτέ! Πιο συγκεκριμένα, σε νέα συμφωνία με τους Σεβαστούς περνά η Δρόσω μετά την αποκάλυψη πως ο Σέργιος είναι δικό της παιδί. Εκείνη αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τον άσο (βλ. Κωνσταντή) που έχει κρυμμένο στο μανίκι της προκειμένου να γίνουν αποδεκτές οι… απαιτήσεις της, ενώ κάνει σαφές πως δεν είναι πλέον το μικρό κοριτσάκι που ήξεραν κάποτε.

Ο Τάκης, προκειμένου να κρατήσει τη Δρόσω κοντά του, αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα και εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο.

«Ήρθα να πάρω τον Σέργιο και να φύγουμε με τη Δρόσω! Το παιδί είναι δικό της, δεν είναι της Ασημίνας! Ο γιος σας εκμεταλλεύτηκε τη Δρόσω και εκείνη έμεινε έγκυος και στη συνέχεια οργάνωσαν σχέδιο για να της πάρουν το παιδί», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Δούκας παθαίνει σοκ

Σε κατάσταση σοκ ο Δούκας! Δεν ξέρει τι να πει και απαιτεί εξηγήσεις από τον γιο του και φυσικά, τη νύφη του. Ωστόσο, ο Κωνσταντής είναι εκείνος που θα ρίξει την χαριστική βολή λέγοντας: «Είναι αλήθεια πατέρα! Το έμαθα κι εγώ πρόσφατα. Βρήκα τη Δρόσω τυχαία στην Αθήνα και μου τα είπε όλα, γι’ αυτό είχε εξαφανιστεί από το χωριό τόσα χρόνια. Για να προστατεύσει τον γιο σου, τον καλομαθημένο, για να μην χαλάσει τη ζαχαρένια του».

Ο Δούκας μένει άφωνος και φανερά σοκαρισμένος και γι' αυτό κλείνεται στο γραφείο του, ανήμπορος να διαχειριστεί την κατάσταση.

Η αποκάλυψη του μυστικού της Ασημίνας και του Νικηφόρου φέρνει τα πάνω-κάτω στην οικογένεια. Η Ασημίνα απεγνωσμένη προειδοποιεί τη Δρόσω πως δεν πρόκειται να χάσει το παιδί της. «Δεν θα πάρεις τον γιο μου ποτέ», της διαμηνύει και σε μια στιγμή απελπισίας παίρνει τον Σέργιο και εξαφανίζεται από το σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα για τις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται στο Διαφάνι στο womensnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM