«Άγριες Μέλισσες»: Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της Πηνελόπης

Μια εγκυμοσύνη θα ταράξει τα «νερά» στις «Άγριες Μέλισσες» και θα δημιουργήσει αμφιβολίες για το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της Πηνελόπης

Η εγκυμοσύνη της Πηνελόπης φέρνει χαρά στις «Άγριες Μέλισσες» και πιο συγκεκριμένα στο σπιτικό της Μυρσίνης και του Δούκα, αφού θα αποκτήσουν και δεύτερο εγγόνι, ωστόσο εγείρονται ερωτηματικά για το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού.

Μπορεί ο μικρός Σέργιος να τους έχει «κλέψει» την καρδιά, αλλά όπως φαίνεται θα έρθει και μια νέα προσθήκη για να τους γεμίσει ικανοποίηση.

Όπως έχουμε δει η Πηνελόπη έχει έρθει ξανά κοντά με τον Μελέτη, οπότε η είδηση της εγκυμοσύνης της θα φέρει αμφιβολίες για τον πατέρα του παιδιού.

Όπως αποκαλύφθηκε στο «Πρωινό» ο πατέρας του παιδιού της Πηνελόπης πρόκειται να είναι ο Αλέξης Γραμματικός!

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής αναφέρθηκε: 

«Θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, μεγάλη κρίση στον γάμο της Πηνελόπης με τον Αλέξη. Έχει μάθει ότι είχε επαφές με τον Μελέτη, ενώ θα δούμε αργότερα ότι υπήρχε μια νύχτα πάθους μεταξύ τους και η Πηνελόπη μένει έγκυος. Ποιανού είναι τελικά αυτό το παιδί; Είναι του Μελέτη ή του Αλέξη Γραμματικού;

Το παιδί είναι του Αλέξη Γραμματικού. Το ζευγάρι μετά από την τρικυμία θα είναι και πάλι μαζί και μάλιστα θα είναι αρκετά ευτυχισμένοι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM