«Άγριες Μέλισσες»: Νικηφόρος και Ασημίνα το «σκάνε» στο Παρίσι με το παιδί

Νέα δεδομένα έρχονται στις «Άγριες Μέλισσες», καθώς ο Νικηφόρος με την Ασημίνα εγκαταλείπουν το Διαφάνι και φεύγουν στο Παρίσι μαζί με το παιδί.

Μπορεί η σχέση τους να έχει έρθει συθέμελα σε ρήξη, ωστόσο όταν πρόκειται για το παιδί, ο Νικηφόρος με την Ασημίνα συσπειρώνονται και το «σκάνε» στο Παρίσι, δημιουργώντας αναστάτωση στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Μπάμπης φαίνεται πως θα είναι αυτός που θα αποκαλύψει στην Ασημίνα τον μυστικό δεσμό της Δρόσως και του Κωνσταντή και οι δυο αδερφές συγκρούονται για άλλη μία φορά.

Ο Κωνσταντής δεν θα κάνει πίσω στην απόφαση του να παντρευτεί την Δρόσω, γεγονός που θα τρομοκρατήσει την Ασημίνα σχετικά με την επιμέλεια του παιδιού.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» η Ασημίνα και η Δρόσω θα συμμαχήσουν για να «κρατήσουν» τον μικρό Σέργιο αλλά αυτή η συμμαχία δεν μπορεί να διαρκέσει πολύ. Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος παίρνουν τον μικρό Σέργιο και πηγαίνουν στο Παρίσι μακριά από όλους και από όλα. Όλα αυτά με την βοήθεια της Ανέτ που θα τους δώσει το σπίτι της. Τα γεγονότα όμως θα τους φέρουν πίσω στο Διαφάνι άρον άρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM