«Άγριες Μέλισσες»: Ένας νέος θάνατος θα «ταράξει» το Διαφάνι (vid)

Οι ανατροπές και οι ραγδαίες εξελίξεις δεν σταματούν λεπτό στο Διαφάνι και ο ένας θάνατος διαδέχεται τον άλλον στη δημοφιλή σειρά του ANT1, Άγριες Μέλισσες.

Νέος θάνατος έρχεται να «ταράξει» τα νερά στις Άγριες Μέλισσες. Μετά το «αντίο» του Κυπραίου, της Θεοδοσίας, αλλά και του Κλεομένη, μια ακόμη γυναίκα της σειράς θα μας αποχαιρετίσει στα προσεχή επεισόδια.

Ποιος είναι ο επόμενος θάνατος;

Ο τέταρτος κατά σειρά θάνατος το τελευταίο διάστημα αφορά μια γυναίκα η οποία, συνδέεται πολύ στενά με την Ελένη Σταμίρη. Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο και το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, η επόμενη γυναίκα που θα πέσει νεκρή είναι η συγκρατούμενή της Ελένης, η Φωτεινή (κατά κόσμον, η Αλεξάνδρα Παντελάκη)

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η Ελένη θα προσπαθήσει να αποδράσει και η Φωτεινή θα την βοηθήσει σε αυτή της την προσπάθεια. Την ώρα της απόδρασης  λοιπόν, θα γίνει μια μεγάλη συμπλοκή με πυροβολισμούς. Και κάπως έτσι, η Φωτεινή θα πέσει νεκρή.

Η Ελένη θα αποδράσει

Η Ελένη θα καταφέρει να αποδράσει. Ωστόσο, στη διαδρομή πρόκειται να γίνει ένα φοβερό τροχαίο, όπου η Ελένη Σταμίρη θα σώσει, για καλή της τύχη, τη ζωή μιας κόρης υπουργού. Γεγονός που θα συνδράμει στη μείωση της ποινής της, αφού της δίνεται χάρη και τα ισόβια γίνονται 5 χρόνια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM