«Άγριες Μέλισσες» - Κουκουράκης: «Ήμουν η καλύτερη επιλογή γι' αυτόν τον ρόλο»

Για τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» και τον ρόλο του Κωνσταντή μίλησε ο Γιάννης Κουκουράκης

Μπορεί ο ρόλος του Κωνσταντή να μην ήταν και ο πιο καλός χαρακτήρας, τουλάχιστον στον πρώτο κύκλο στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά ο Γιάννης Κουκουράκης τον έκανε ολότελα δικό του.

Πλέον ο ρόλος του Κωνσταντή έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό, κυρίως γιατί δείχνει μια πιο ανθρώπινη και ευαίσθητη πλευρά, ειδικά απέναντι στη Δρόσω, με την οποία είναι παράφορα ερωτευμένος.

Ο Γιάννης Κουκουράκης μίλησε στον «Τηλεθεατή», δηλώνοντας πως πέρασε από επτά δοκιμαστικά για να πάρει τον συγκεκριμένο ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες».

Είναι αλήθεια ότι διεκδικήσατε τον ρόλο του Κωνσταντή;

«Ναι, τον διεκδίκησα, πέρασα από επτά δοκιμαστικά. Με αφορούσε πολύ για να το αφήσω να περάσει, γιατί ήξερα ότι ήμουν η καλύτερη επιλογή γι' αυτόν τον ρόλο. Όπως και ο κάθε συνάδελφός μου για τον ρόλο του. Η αλήθεια είναι ότι τον κέρδισα με το σπαθί μου. Πρέπει να μάχεσαι γι’ αυτά που θεωρείς ότι κατέκτησες ή αξίζουν να διεκδικήσεις».

Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τη Δρόσω, όποιο και αν είναι το τίμημα, ή θα τον κάμψουν οι αντιρρήσεις της οικογένειάς του;

«Η πένα της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη μας έχουν συνηθίσει σε πολλές ανατροπές. Μέχρι τη στιγμή που θα πάρουμε τα σενάρια στα χέρια μας, δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί η πλοκή της σειράς και πώς θα ξεδιπλωθεί στη συνέχεια ο ρόλος μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM