«Άγριες Μέλισσες»: Κωνσταντής και Μελέτης συλλαμβάνονται

Ένα αναπάντεχο γεγονός θα πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία στις «Άγριες Μέλισσες» - Κωνσταντής και Μελέτης συλλαμβάνονται

Για ποιο λόγο ο Κωνσταντής και ο Μελέτης συλλαμβάνονται;

Ο θάνατος του Σωκράτη Θέμελη προκαλεί ερωτηματικά στις αστυνομικές αρχές, οι οποίες ξεσκονίζουν το παρελθόν του επιχειρηματία προκειμένου να βρουν τον ύποπτο.

Αν και ο Δούκας κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Θέμελη, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να προδίδει την συμμετοχή του σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Κωνσταντής Θέμελης άγριες μέλισσες

Ωστόσο, μετά από έρευνες της αστυνομίας έρχονται στην επιφάνεια οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του Κωνσταντή και του Μελέτη με τον Θέμελη. Όπως θα θυμάστε, οι τρεις τους είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους στις «Άγριες Μέλισσες» και είχαν στήσει μια παράνομη επιχείρηση ναρκωτικών. Μάλιστα, είχαν κινδυνεύσει αρκετές φορές να γίνουν αντιληπτοί από τις αρχές.

Με αφορμή τις παράνομες συναλλαγές τους, ο Κωνσταντής με τον Μελέτη συλλαμβάνονται ως ύποπτοι για τη δολοφονία του Θέμελη. Η Ανέτ σοκάρεται καθώς δεν θέλει να χάσει το γιο της, την στιγμή που τα πράγματα πάνε αρκετά καλά μεταξύ τους. Σύμμαχος της στην προσπάθεια αθώωσης του Μελέτη θα είναι η Δόμνα. Οι δύο γυναίκες θα αποκαλύψουν στην αστυνομία πως ο Μελέτης ήταν μαζί τους το βράδυ που πέθανε ο Θέμελης.

Άγριες Μέλισσες Δόμνα Μελέτης Ανέτ

Ο Μελέτης φαίνεται πως έχει άλλοθι...όμως τι θα γίνει με τον Κωνσταντή;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM