«Άγριες Μέλισσες»: Ο Κωνσταντής μαθαίνει την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» με τον Κωνσταντή να μαθαίνει την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο.

Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν γρήγορα στις «Άγριες Μέλισσες» και οι πρωταγωνιστές να πήραν τον δρόμο τους, όμως μια ιστορία από το παρελθόν θα ταράξει πάλι τις ισορροπίες. Αυτή τη φορά, ο Κωνσταντής  μαθαίνει την αλήθεια για τον μικρό του ανιψιό Σέργιο, ότι δηλαδή δεν είναι βιολογικό παιδί της Ασημίνας, αλλά της Δρόσως.

Ο τρόπος που το μαθαίνει

Στη συγκεκριμένη αποκάλυψη βάζει το χεράκι του ο Τάκης, προκειμένου να μη χάσει τη Δρόσω από το πλευρό του. Ο Τάκης έχει κοροϊδέψει για αρκετό χρονικό διάστημα τη Δροσούλα, τάζοντάς της «λαγούς με πετραχήλια». Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό, ο Τάκης θορυβείται όταν καταλαβαίνει πως ο Κωνσταντής πολιορκεί τη Δρόσω. Έτσι, του αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό στις «Άγριες Μέλισσες» που αφορά τον μικρό Σέργιο, ούτως ώστε να τον απομακρύνει από κοντά της. Ο Κωνσταντής μαθαίνοντας την αλήθεια συγκλονίζεται και δεν ξέρει πως να αντιδράσει. Παράλληλα, δέχεται αφόρητη πίεση από το οικογενειακό του περιβάλλον, για να ορίσει ημερομηνία γάμου με την Δόμνα, το οποίο και κάνει.

Η Ελένη σοκάρεται με τη νέα ζωή της Δρόσως

Η πρωταγωνίστρια αφού έχει περάσει τα πάνδεινα μέσα στις φυλακές, μετά από πολλές περιπέτειες γυρίζει στο πατρικό της. Εκεί, ωστόσο, την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Η ίδια βρίσκει ένα φυλλάδιο στην πόρτα του σπιτιού της, όπου βλέπει τη Δρόσω να τραγουδά στην Τρούμπα. Έχοντας τη φήμη της κακόφημης περιοχής, η Ελένη σοκάρεται και φεύγει για τον Πειραιά, για να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM