Άγριες Μέλισσες - Γεροντιδάκης: «Το έφερα βαρέως που έφυγε από το χέρι μου ο Κλεομένης (vid)

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης που υποδύεται το «Μελέτη» στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους τρεις ηθοποιούς που αποχώρησαν στα τελευταία επεισόδια.

Ο γνωστός ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό, ως το δεξί χέρι του Δούκα Σεβαστού ανέφερε:

«Θα ήθελα να απευθύνω έναν πολύ μεγάλο χαιρετισμό και δυστυχώς ένα αντίο σε τρεις πολύ μεγάλους, πολύ ωραίους ανθρώπους. Θα ξεκινήσω από την κυρία της παρέας, τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, τον Γιάννη Στάνκογλου και τον Θανάση Κουρλαμπά που είχα την πολύ μεγάλη τύχη να κάνουμε μια εξαιρετική σκηνή. Ήταν πολύ έντονη και το έφερα και "βαρέως" που έφυγε από το χέρι μου, μακάρι να μην έφευγε ποτέ. Ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη σκηνή.

Είναι αυτό το δέσιμο που έχουμε όλοι. Κλαίγαμε όλοι σε αυτή τη σκηνή. Ο Θανάσης είναι εξαιρετικός».

Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Γεροντιδάκη: Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου του 1988 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε ενώ κατάγεται από τα Χανιά. Σε ηλικία 9 ετών επιλέχτηκε από το σκηνοθέτη Κώστα Καπάκα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Peppermint» που έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους το 1999, ενώ απέσπασε αρκετά βραβεία και καλές κριτικές τον επόμενο χρόνο. Εκεί υποδύθηκε τον 11χρονο πρωταγωνιστή της ταινίας, Στέφανο Καρούζο, με την ερμηνεία του ρόλου σε μεγαλύτερη ηλικία να αναλαμβάνει ο Γιώργος Χωραφάς. Μετά την συμμετοχή του στην ταινία συνέχισε την πορεία του ως ηθοποιός συμμετέχοντας σε δουλειές τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM