«Άγριες Μέλισσες»: Ο Φανούρης μαθαίνει την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο

Ο Φανούρης από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκάλυψε πως μαθαίνει την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο 

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» και αποκάλυψε πως ο Φανούρης θα μάθει την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο και θα συγκλονιστεί.

Ο Φανούρης γνώριζε πως το παιδί είναι της Δρόσως, ωστόσο δεν ήξερε πως ο βιολογικός πατέρας του Σέργιου είναι ο Νικηφόρος.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: 

«Δεν ξέρω ακόμα για τη δίκη, πάντως σας το λέω από τώρα, εγώ spoiler. Εννοείται ότι γνωρίζω, διαβάζω τα σενάρια. Θα υπάρξουν πάρα πολλές εξελίξεις, και ειδικά τώρα με το παιδί. Όλη αυτή η κατάσταση με τη Δρόσω, την Ασημίνα και το παιδί, θα υπάρξει έντονη κόντρα μεταξύ τους.

Ο Φανούρης στα επόμενα επεισόδια θα ανακαλύψει ότι ο Νικηφόρος είναι ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως και θα πάθει σοκ. Ο Φανούρης βλέπει τα δύο κορίτσια, που τα γνωρίζει από μικρά παιδιά, να έρχονται σε τέτοια σύγκρουση μεταξύ τους, και με αυτό θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Θέλει να μείνουν οι τρεις αδελφές αγαπημένες».

«Γι’ αυτόν τον λόγο έχει χαθεί ο Γιώργος Μαρίνος»

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Δανίκας αναφέρθηκε και στον νονό του, Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Λόγω συνεργασίας με τον πατέρα μου, ο Γιώργος Μαρίνος πάντρεψε τους γονείς μου και με βάφτισε κιόλας. Δεν έχουμε καμία σχέση, ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου. Εγώ νομίζω ότι ο Γιώργος Μαρίνος επίτηδες θέλει να μείνει στην καρδιά του κόσμου ως ο Γιώργος Μαρίνος που ξέρουμε, ο showman, ο τραγουδιστής, ο ηθοποιός. Μάλλον γι’ αυτόν τον λόγο έχει χαθεί.

Δεν ξέρω αν ο άνθρωπος είναι καλά, αν συμβαίνει οτιδήποτε, κανένας δεν γνωρίζει. Τουλάχιστον από τον δικό μου κύκλο δεν γνωρίζει κανείς. Τελευταία φορά τον είδα σε μια θεατρική παράσταση πριν από πάρα πολλά χρόνια.

Ως παιδί τον έζησα αρκετά, αλλά από κάποια ηλικία και μετά δεν είχαμε καμία σχέση. Τον θαυμάζω, με ενέπνευσε για τη δουλειά μου, αλλά μέχρι εκεί, πιο τυπικές σχέσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM