«Άγριες Μέλισσες»: Διπλή βόμβα στο Διαφάνι με Ασημίνα και Ελένη (pics)

«Άγριες Μέλισσες»: Οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά του ANT1 δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν και όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Τα απρόοπτα στις Άγριες Μέλισσες δεν έχουν τελειωμό και όσα έρχονται αναμένεται να μας καθηλώσουν και με το παραπάνω.

«Διπλή βόμβα» θα πέσει στο Διαφάνι μετά από δύο σοκαριστικές ειδήσεις που αφορούν την Ελένη και την Ασημίνα Σταμίρη. Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, η μεγάλη αδερφή, θα μας συγκλονίσει με την είδηση για την εγκυμοσύνη της ούσα στη φυλακή. Ενώ η Ασημίνα θα κάνει κάτι που κανείς δεν περιμένει... Θα απατήσει τον λατρεμένο της σύζυγο, Νικηφόρο.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή Ευτυχείτε, η Λενιώ θα μείνει έγκυος, μπαίνει στη φυλακή, ο έρωτάς της με τον Λάμπρο παραμένει, αλλά δεν είναι αυτός που θα την αφήσει έγκυο. Μέσα στη φυλακή θα υποστεί φρικτά βασανιστήρια, καθώς ο δεσμοφύλακας Βόσκαρης θα της κάνει μαύρη τη ζωή. Θα την βιάσει πολλές φορές και η Ελένη μένει έγκυος από τον βιαστή της. Θα τερματίσουν την εγκυμοσύνη με ύπουλο τρόπο, πριν η ίδια αντιληφθεί ότι είναι έγκυος.

Η Ασημίνα, από την άλλα, κατά τη διάρκεια μιας ξέφρενης καρναβαλικής βραδιάς, θα απατήσει τον Νικηφόρο με έναν άνδρα για τον οποίο δεν τρέφει καθόλου αισθήματα. Ο σκοπός της; Να εκδικηθεί τον Νικηφόρο με το «ίδιο νόμισμα».

Αν τα spoilers αυτά επαληθευτούν, τότε μιλάμε για εξελίξεις οι οποίες αλλάζουν ολοκληρωτικά το σκηνικό στην αγαπημένη δραματική σειρά του ANT1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM