Άγριες Μέλισσες: Αυτός θα παρασύρει την Δρόσω στην Τρούμπα (vid)

Οι εξελίξεις στην δημοφιλή σειρά του ANT1 δεν μας αφήνουν σε ησυχία και όπως όλα δείχνουν το spoiler πως η Δρόσω θα καταλήξει στην Τρούμπα, σύντομα θα βγει αληθινό. Ποιος είναι αυτός που θα την παρασύρει όμως;

Πρόσωπα φεύγουν και πρόσωπα έρχονται στις «Άγριες Μέλισσες» και τα επόμενα επεισόδια αναμένεται πως θα μας καθηλώσουν και πάλι στους δέκτες μας. Τα πρόσωπα που έρχονται όπως όλα δείχνουν να παίξουν καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια της πλοκής της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Ποιος θα παρασύρει την Δρόσω στην Τρούμπα;

Ένα από τα πρόσωπα που θα φέρουν τα «πάνω κάτω» στο χωριό είναι και ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα. Μάλιστα, στο Πρωινό αποκάλυψαν και ποιος θα είναι ο ρόλος του και πώς θα παρασύρει την Δρόσω στην Τρούμπα.

Όσα αποκάλυψαν στην εκπομπή «Το Πρωινό»

«Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Δρόσω να φεύγει και να πηγαίνει στην Αθήνα. Θα φιλοξενηθεί από μία οικογένεια όπου δεν θα περάσει καλά και στη συνέχεια θα βρεθεί στο δρόμο της ένας περίεργος άνθρωπος, ένας τυχοδιώκτης, ο Τάκης Δοξαράς τον οποίο υποδύεται ο Αργύρης Πανταζάρας» δήλωσε ο Αλέξης Μίχας.

Και συνέχισε λέγοντας: «Μιλάμε για έναν τυχοδιώκτη, έναν λαϊκό μπουζουξή ο οποίος έχει μάθει στη ζωή να παίρνει αυτό που θέλει και με το καλό και με το άγριο. Ο Τάκης είναι το πρόσωπο – κλειδί που θα οδηγήσει την Δρόσω στην Τρούμπα και στο καμπαρέ Χαβάη. Από και πέρα ξετυλίγεται μια καινούργια ιστορία στην οποία, ως μαντάμ Κούλα, θα δούμε τη Ναταλία Τσαλίκη».

Ποιος θα διεκδικήσει την Δρόσω;

«Θα μπει και άλλος ένας άντρας για να διεκδικήσει τον έρωτα της Δρόσως. Ο λόγος για τον ηθοποιό Ιωάννη Ασκάρογλου, ο οποίος θα υποδυθεί τον αντίζηλο του Αργύρη Πανταζάρα στις Άγριες Μέλισσες. Νέος ηθοποιός με σπουδές στο θέατρο Τέχνης και έχει ζήσει για ένα διάστημα στο εξωτερικό, στην Αγγλία», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Δείτε παρακάτω:

 

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM