Αγγελική Ηλιάδη: «Με έριξε στο κρεβάτι και του έγδαρα το πρόσωπο»

Το περιστατικό που σημειώθηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας της

Η ερμηνεύτρια Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου και πήρε θέση για τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας και τις αποκαλύψεις που έρχονται από τον χώρο του θεάτρου. Η ίδια περιέγραψε ένα περιστατικό, θέλοντας να τονίσει με αυτόν τον τρόπο, πως περιστατικά τέτοιους βίας και κακοποιήσης υπάρχουν σε όλους τους χώρους.

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ένα περιστατικό το οποίο σημειώθηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας της, τονίζοντας πως το έχει ξαναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Η ίδια χαρακτηριστικά δήλωσε: «Δεν πρέπει να γίνεται συγκεκριμένο για έναν χώρο. Πρόσφατα μίλησα με την θεία μου για αυτό. Εγώ μόλις είχα μπει σε δισκογραφική εταιρία και γνώρισα τον τότε παραγωγό μου… Δυστυχώς είναι εύκολο άνθρωποι που έχουν εξουσία να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν ένα νέο κορίτσι, το οποίο μπαίνει σε μια δουλειά κι είναι σεμνό. Εγώ αντέδρασα τότε με αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος προφασιζόμενος ότι θα πάμε σε έναν συνθέτη για να ακούσουμε τραγούδια, με κλείδωσε σε μια γκαρσονιέρα. Με έριξε σε ένα κρεβάτι, έπεσε επάνω μου και μπορεί να του είχα γδάρει όλη την μούρη. Δεν πέρασε ούτε λεπτό, άνοιξα την πόρτα κι έφυγα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν συνεχίστηκε η συνεργασία γιατί εγώ την επόμενη ημέρα το πρωί, λυσσασμένη ακόμα, μπήκα στις γραφεία της εταιρίας με το συμβόλαιο, πήγα στον διευθυντή κι έσκισα το συμβόλαιο. Τα είπα σε όλους και τον έδιωξαν αυτόν τον άνθρωπο, δεν δούλεψε ποτέ ξανά στον χώρο. Εκτίμησα την στάση της εταιρίας… Εγώ αντέδρασα τότε έτσι αλλά κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Δεν έχει σημασία το πότε αλλά το να λέγονται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM