Συγκλονίζει η μητέρα της Ασπασίας που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της (pics)

Τον Αύγουστο του 2013 η υπόθεση της νεαρής Ασπασίας που πυροβολήθηκε εξ επαφής από τον πατέρα της συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Επτά χρόνια αργότερα, η τραγική φιγούρα της υπόθεσης, η μητέρα της άτυχης κοπέλας, Σπυριδούλα Φατούρου, έσπασε τη σιωπή της και μίλησε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» του Alpha, για την απόπειρα δολοφονίας της κόρης της από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εκδικηθεί την ίδια που τότε βρίσκονταν σε διάσταση.

Η ίδια περιέγραψε καρέ - καρέ την τραγική στιγμή που άλλαξε τη ζωή της, αφού η κόρη της πλέον είναι τετραπληγική και καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι, ενώ ο πρώην σύζυγός της μετά την απόπειρα δολοφονίας αυτοκτόνησε.

«Η Ασπασία είχε πάει να εξομολογηθεί ενόψει του 15αύγουστου και λίγο αργότερα θα συναντιόταν με τον πατέρα της. Συναντήθηκε με τον μπαμπά της σε ένα μαγαζί έξω, εγώ της έστελνα μηνύματα γιατί μέσα μου κάτι δεν πήγαινε καλά και ήθελα να βρίσκω λόγο να της στέλνω για να δω πώς είναι. Κάποια στιγμή με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι πυροβόλησαν μια κοπέλα στη λαϊκή αγορά του Άργους. Ήμουν βέβαιη ότι ήταν η Ασπασία και ήμουν 100% σίγουρη και για τον δράστη» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ενώ για τη στιγμή του πυροβολισμού είπε: «Τη στιγμή που εκείνη κατέβηκε από το μηχανάκι του να πάει στο περίπτερο, εκείνος είχε κατέβει, έβγαλε το όπλο και την πυροβόλησε face to face, μπροστά στα μάτια όλων και τα δικά της. Έτσι όπως έχασε τις αισθήσεις της, με την εικόνα που "γράφτηκε" στο πρόσωπό της, με την ίδια εικόνα ξύπνησε στην εντατική. Ουρλιάζοντας. Ο πατέρας της έφυγε, γύρισε σπίτι και αυτοκτόνησε μιάμιση ώρα αργότερα. Πίστευε ότι με τη μια σφαίρα την είχε σκοτώσει, όταν όμως η Άσπα φώναξε "βοήθεια μαμά", γύρισε και την πυροβόλησε δεύτερη φορά και εκεί έγινε όλη η ζημιά».

Ερωτώμενη πώς αισθάνεται και τι νιώθει μια μητέρα που έχει ζήσει και μεγαλώσει το παιδί της να το βλέπει να είναι καθηλωμένο σε ένα κρεβάτι, με τη Σπυριδούλα Φατούρου να της απαντάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Δεν νιώθω. Δεν πρέπει να νιώσω. Είναι μη διαχειρίσιμο. Γέννησα ένα υγιέστατο παιδί, τη μεγάλωσα με τα άγχη της κάθε μαμάς, την έφτασα 17 χρονών, προσπάθησα όσο μπόρεσα να της μεταφέρω αρχές, αξίες, να την κάνω ένα σωστό παιδί, υπήρξε σωστή κόρη και μεθαύριο θα γινόταν μια σωστή πολίτης, Ελληνίδα και μια πολύ σωστή επαγγελματίας σε αυτό που θα επέλεγε. Ήθελε να γίνει εγκληματολόγος [...] Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου είναι ένα παιδί που είναι καθηλωμένο, που έχει 100% ανάγκη από εμένα, επειδή κάποιος έτσι θέλησε».

Όσο για το αν έχει συγχωρέσει τον δράστη σύζυγό της, η ίδια εμφανίστηκε κατηγορηματική λέγοντας πως «δεν είναι στο δικό μου χέρι για το αν θα συγχωρέσω ή όχι, δεν είμαι εγώ Θεός. Όμως είμαι πάρα πολύ θυμωμένη και κάθε περιστατικό που συμβαίνει μετά την Άσπα με ενδοοικογενειακή βία μου ενεργοποιεί τον θυμό [...] Βρέθηκε σημείωμα στο σπίτι του συζύγου μου μετά από τρεις ημέρες, στο οποίο έγραφε πως "κανονικά έπρεπε να σκοτώσω εσένα, αλλά θα σκοτώσω την Ασπασία για να σε κάνω να ζεις με το βάρος του θανάτου της και σιγά - σιγά να λιώνεις και εσύ"».

Μάλιστα, όπως ανέφερε, η τραγική επιθυμία του εν μέρει πραγματοποιήθηκε αφού όπως εξομολογήθηκε η ίδια αισθάνεται τύψεις και ενοχές για την κατάσταση της κόρης της.

Δείτε παρακάτω:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM