Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η αποκάλυψη για τον γάμο του και η πολιτική (vid+pics)

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η σύζυγός του Ελένη Καρβελά μίλησαν στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" για τον γάμο τους αλλά και για τις ισορροπίες στο σπίτι.

Ποιος πλένει τα πιάτα και ποιος μαγειρεύει;

Την απάντηση έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ αναφέροντας ότι «είμαι ο άνδρας του σπιτιού και απαιτώ όταν πλένω τα πιάτα να έχει ζεστό νερό», είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η σύζυγός του συνέχισε: «Μαγειρεύουμε και οι δύο αλλά περισσότερο εγώ, γιατί λείπει. Ντιλίβερι δεν παίζει, η μεγάλη μου αγάπη είναι η μαγειρική. Το ντιλίβερι είναι το σουβλάκι. Αλλά μαγειρεύω καθημερινά»

Πως έγινε η πρόταση γάμου;

«Της έκανα πρόταση γάμου με πολύ κλασικό τρόπο. Σε οικογενειακό τραπέζι, 1 Ιανουαρίου, ενώπιον οικογενείας.

Τη ζήτησα από τον πατέρα της. Για μένα δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Κι αυτή είναι, αν θέλεις, η βαθιά φιλελεύθερη αντίληψη για τα πράγματα. Καθένας έχει δικαίωμα να αγαπά ό,τι τον συγκινεί».

«Είναι πολύ απλό! Το κανονίζεις τέλη Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου και ο Τσίπρας προαναγγέλλει εκλογές μία μέρα πριν τον γάμο. Κάθεσαι και σκέφτεσαι…λέει ο βουλευτής και πρώην δημοσιογράφος».

Τι ερωτεύτηκε η Ελένη Καρβέλα στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο;

«Το μυαλό του κυρίως. Τις γνώσεις, το χιούμορ, τον χαρακτήρα του. Όλα του, δεν υπάρχει κάτι που δεν μου αρέσει» είπε η Ελένη Καρβέλα, συμπληρώνοντας:

«Εγώ δεν θυμάμαι πολλά πράγματα από τον γάμο λόγω κούρασης. Η κούραση ήταν τεράστια, αλλά ήταν ένα χαλαρό διάλειμμα γιατί δεν ήξερες τι ερχόταν την επόμενη μέρα. Ήρθε κάτι θετικό, αλλά στον γάμο δεν το ξέραμε».

Τι έχει μετανίωσει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος;

«Βεβαίως και έχω μετανιώσει για πράγματα που έχω πει. Μη με ρωτήσεις γιατί, διότι αυτά που καταγράφονται αρνητικά σε εμένα, τα ξεχνάω. Τα βάζω πίσω μου και τα ξεχνάω.

Κάπου υπάρχουν μες στο σύστημα αλλά δεν μου αρέσει να τα ανασύρω. Δεν μου αρέσει να πηγαίνω σε αυτό το αρχείο και να τα ανοίγω, να τα ξαναβλέπω. […]

Η Ελένη με βοηθάει πάρα πολύ στο ζήτημα της δοσολογίας της χορηγούμενης ουσίας. Δεν έχει προσπαθήσει ποτέ να με αλλάξει. Και μη προσπαθώντας να με αλλάξει, έχει συμβάλει τα μέγιστα στην εξέλιξή μου θα ήθελα να πιστεύω προς το καλύτερο».

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης τους παρακάτω: