Κάτια Ταραμπάνκο-χείμαρρος: Τι σήμαινε το μονόπετρο του πρώην, oι κόντρες στο GNTM και το μέλλον (vid)

Κάτια Ταραμπάνκο: Η νικήτρια του Next Top Model βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για την πολυσυζητημένη πρόταση που δέχθηκε από τον πρώην σύντροφό της Γιάννη Χαλβατζή, στη δοκιμασία του τελικού του GNTM αλλά και για τον νέο της σύντροφο, Γιώργο Λάγιο. 

«Είχα ένα τεράστιο σοκ όταν είδα τον Γιάννη μπροστά μου αλλά προσαρμόζομαι πολύ εύκολα σε αυτό που μου δίνεται εκείνη τη στιγμή. Και από τη στιγμή που βλέπω τον Γιάννη και ξέρω ότι θα φωτογραφηθώ μαζί του, δεν πρέπει να αφήσω το συναίσθημα να με επηρεάσει. Είναι λήψη τελικού, πρέπει να τα καταφέρεις. Οπότε οκ Γιάννη, ναι σοκάρομαι, σε βλέπω, αλλά έχω μια δουλειά να κάνω αυτή τη στιγμή» ξεκαθαρίζοντας επίσης πως η πρόταση που παρακολουθήσαμε ήταν μια πρόταση επανασύνδεσης και όχι γάμου, μιας και το συγκεκριμένο διάστημα η σχέση τους περνούσε κρίση.

Δεν θα μπορούσε φυσικά να μην αναφερθεί και στα νέα δεδομένα της προσωπικής της ζωής και τη σχέση της με τον Γιώργο Λάγιο, με τον οποίο γνωρίστηκαν αμέσως μετά το παιχνίδι, μέσω κοινής παρέας. «Το μυαλό του ήταν αυτό που με κέρδισε και μου κίνησε το ενδιαφέρον, φάνηκε από τις πρώτες μας συζητήσεις ότι ο άνθρωπος έχει πολύ μυαλό και έχει πολλά πράγματα να με μάθει! Με στηρίζει και τον θαυμάζω πολύ για το μυαλό του. Του μαγειρεύω συχνά, γαρίδες με ζυμαρικά, σάλτσες και vegan πιάτα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Εκθείασε επίσης την Άννα-Μαρία Ηλιάδου τονίζοντας: «Σε beaute καμπάνια θα με 'έτρωγε'. Θεωρώ ότι η διαφορά μου με άλλα μοντέλα είναι η αντίληψή μου, μπορώ να πουλήσω το ο,τιδήποτε καλύτερα απ' όλες».

Όσο για τα επαγγελματικά της σχέδια, η Κάτια Ταραμπάνκο δήλωσε:

«Μετά το GNTM, η ζωή μου άλλαξε. Αυτός που εκτίμησα και άκουσα περισσότερο ήταν ο Δημήτρης Σκουλός γιατί είναι φωτογράφος και με βοήθησε να εξελιχθώ. Συζητάω για να φύγω για το Λονδίνο, από την άλλη, ωστόσο, σκέφτομαι και τις ευκαιρίες που έχω εδώ, στην Ελλάδα. Η τελική απόφαση θα ληφθεί στις τέλη του μήνα, αρχές Μαρτίου».

Δείτε το βίντεο με την Κάτια Ταραμπάνκο καλεσμένη στα «Μεσάνυχτα»:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM