«Είμαστε αδελφές ψυχές»: Σε ποιαν το είπε η Κατερίνα Στικούδη; (photo+video)

Και οι δύο είναι Κριαρίνες με ωροσκόπο Λέοντα και αν και δεν πιστεύουν τόσο στα ζώδια, όπως παραδέχθηκαν on air, αναγνωρίζουν τα κοινά τους.

Ο λόγος για την οικοδέσποινα του «My Style Rocks» Κατερίνα Στικούδη, που σε συνέντευξή της σήμερα, στην κολλητή της -το έχουμε ξαναγράψει- Τατιάνα Στεφανίδου είπε πως οι δυο τους είναι «αδελφές ψυχές».

Η Κατερίνα μίλησε για την μητέρα της, ενώ αποκάλυψε πως έκανε τον γάμο της όπως τον ήθελε η μητέρα της, καθώς εκείνη έχει φορέσει πολλά νυφικά στη ζω της, ενώ ευχαρίστησε την Τατιάνα για όσα τής έχει προσφέρει απ' όταν αποφάσισε, όπως είπε χαρακτηριστικά «να ασχοληθώ με χορό, τραγούδι, παρουσίαση».

Όσο για την Τατιάνα, τόνισε: «Όταν αγαπάω, αγαπάω».

«Λύγισε» όταν μίλησε για την πεθερά της 

Δεν μπόρεσε όμως να κρύψει την έντονη συγκίνηση της μιλώντας στην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Οι οικογένειες μας με τον Βαγγέλη είχαν αρκετά κοινά στοιχεία. Η μαμά του ήταν εκπαιδευτικός, η οποία δυστυχώς έχει φύγει από την ζωή. Και λέω δυστυχώς γιατί ήμουν λίγο άτυχη σε αυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη.

TIP

Πρόσθεσε, δε, ότι γνώρισε τον άντρα της, Βαγγέλη στη... Βαρβάκειο. Όταν μάλιστα τής είπε η «Τάτι» «Τι έκανες, καλέ, εκεί;», της αποκρίθηκε η «Κατ»: «Τι έχει η Βαρβάκειος; Μια χαρά είναι». J' adore!

AKOΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM