Άγριες Μέλισσες: Όλο το παρασκήνιο για τη σκηνή της Βιολέτας και του Κωνσταντή στον στάβλο

Η σκηνή της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που όλοι περίμεναν με τον Κωνσταντή να παίρνει τα ρούχα της Βιολέτας και να την αφήνει στο στάβλο, προβλήθηκε στο επεισόδιο της Πέμπτης (21/11).

Καθώς, οι δυο τους ερωτοτροπούσαν στον στάβλο, ο Κωνσταντής θυμήθηκε ότι η Βιολέτα τον είχε πετάξει έξω από το καφενείο της και τότε αποφασίζει να την εκδικηθεί με τον πιο άσχημο τρόπο.

Ο Κωνσταντής ντύθηκε και φεύγοντας πήρε τα ρούχα της, ενώ εκείνη τον παρακαλούσε να μην το κάνει.

Δείτε φωτογραφίες από την επίμαχη σκηνή παρακάτω:

Η Θεοφανία Παπαθωμά, το πρωί της Παρασκευής (22/11) μίλησε στην εκπομπή το «Πρωινό» και αποκάλυψε:

«Η σκηνή γυρίστηκε σε αληθινό στάβλο που ζουν άλογα. Είχε καθαρό χόρτο κάτω, αλλά μύριζε λίγο”, αποκάλυψε η Θεοφανία Παπαθωμά. Αυτό που είπε στη συνέχεια, όμως, για τον Κωνσταντή, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Κουκουράκης, είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Όλοι είναι εναντίον του Κωνσταντή και βρίζουν τον καημένο. Αυτόν τον Κωνσταντή, το τόσο γλυκό παιδί που μου ζήτησε 100 χιλιάδες φορές συγγνώμη για τη σκηνή που γυρίσαμε. Δεν ένιωσε καθόλου καλά. Εντάξει, είναι μια πολύ σκληρή σκηνή η αλήθεια είναι. Εγώ είχα ζητήσει από τη Μελίνα να κάνει τη σκηνή ακόμα πιο δραματική» είπε η ηθοποιός μεταξύ άλλων.

Δείτε το video παρακάτω: 

 

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα η Βιολέτα ζει τον απόλυτο εξευτελισμό: Περπατά ξυπόλυτη με το μεσοφόρι στο χωριό.

Όλοι την κοιτούν, άλλοι σοκαρισμένοι και άλλοι περιγελώντας την. Στη δεύτερη κατηγορία και ο Κωνσταντής, ο οποίος γελά με το θέαμα και φωνάζει «Βγάλτα όλα Βιολέτα.»

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ TWITTER

Μετά την προβολή του επεισοδίου, το twitter πήρε «φωτιά» με τους χρήστες να δείχνουν συμπάθεια στο πρόσωπο της Βιολέτας και να κατακρίνουν τον Κωνσταντή για την πράξη του.

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο twitter παρακάτω: