«Άγριες Μέλισσες»: Πόσα εκατομμύρια τις βλέπουν καθημερινά

Δεν κάνουν απλώς υψηλές πτήσεις στην prime time οι «Άγριες Μέλισσες», πετάνε! 

Η σειρά του ΑΝΤ1, που μόνο αντίπαλο στο πρώτο μισό της σεζόν είχε το GNTM 2 (τουλάχιστον στα νεανικά κοινά), έχει εδραιωθεί καθημερινά σε ποσοστά τηλεθέασης πάνω από 35%, τόσο στο σύνολο, όσο όμως και στο νεανικό κοινό.

Οι επιδόσεις του σίριαλ στους πίνακες τηλεθέασης μεταφράζονται καθημερινά σε ένα φανατικό κοινό πέριξ του 1,7 εκατ. τηλεθεατών, που συντονίζονται στον ΑΝΤ1 για να παρακολουθήσουν όσα θα συμβούν στο Διαφάνι.

Εμείς, σήμερα, αναλύουμε μία απ' τις καλύτερες μέρες τους αυτόν τον μήνα. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης, με τη Σμαρώ να έρχεται για να βάλει σε μπελάδες την Ελένη στην πλοκή της σειράς. Αποτέλεσμα: Το σίριαλ του ΑΝΤ1 σημείωσε συνολικό/γενικό ποσοστό τηλεθέασης 36,5%.

Τη σειρά τη λατρεύουν οι γυναίκες 

Αντίστοιχη ήταν η επίδοση της σειράς και στις ηλικίες 18-54, όπου οι «Άγριες Μέλισσες» απέσπασαν μερίδιο τηλεθέασης 36,5%. Ένα ακόμη, προφανώς ξεχωριστό, στοιχείο είναι τα επιμέρους κοινά που παρακολουθούν την σειρά τα βράδια. Έτσι, η τηλεθέαση το βράδυ της Πέμπτης, απέσπασε μερίδιο 52,4% στις γυναίκες ηλικίας 18-54. Το πιο αγαπημένο κοινό διαφημιστών και διαφημιζόμενων, δεδομένου πως είμαστε μια χώρα στην οποία πλεονάζουν οι γυναίκες και είναι εκείνες η «δύναμη» στην κατανάλωση. Οι άντρες έπονται - και με διαφορά. 

Η τηλεθέαση στα υπόλοιπα κανάλια

Το βράδυ της Πέμπτης, η σειρά «8 Λέξεις», σημείωνε τηλεθέαση 22% στο γενικό σύνολο, υποχωρώντας σε μερίδιο τηλεθέασης 13,4% στο νεανικό κοινό. Στις 21.00 το βράδυ της Πέμπτης, οι τηλεθεατές συντονίστηκαν σε ποσοστό 21,1% στον ALPHA, για ένα ακόμη επεισόδιο της κωμωδίας «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα». Το σίριαλ σημείωσε 21,1% και στις ηλικίες 18-54.

TIP

Πολύ χαμηλότερα κινήθηκαν οι σειρές του ΑΝΤ1 που προηγούνται των «Άγριων Μελισσών» στην prime time. Συγκεκριμένα, η σειρά «Αν Ήμουν Πλούσιος» πήρε το -ταπεινό, αλλά αξιοπρεπές και φιλότιμο- 11,3% (11,9% στο νεανικό κοινό) και η οικογενειακή κωμωδία «Μην Ψαρώνεις» που προβάλλεται στη συνέχεια απέσπασε 13,7% και 13,9% στις ηλικίες 18-54.

Ρεζουμέ: «Μέλισσες» και πάλι «Μέλισσες». Βζζζζζ.