«Άγριες Μέλισσες»: Ποιος βάζει φωτιά στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη; (pics)

«Άγριες Μέλισσες»: Απρόσμενες οι εξελίξεις που έρχονται στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Αν νομίζετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, κάνετε μεγάλο λάθος, καθώς η συνέχεια θα είναι αναπάντεχη.

Η Ασημίνα μαθαίνει από την Ελένη ότι η Δρόσω είναι έγκυος και προσπαθούν μαζί να την πείσουν να βρουν τον Παύλο. Και ενώ ο Τόλλιας παραδέχεται στην Ουρανία ότι η επιστροφή της Παγώνας δεν επηρέασε καθόλου τα συναισθήματα του για αυτήν, ο Κυπραίος παλεύει με τις ενοχές του που παράτησε την Ελένη στην εκκλησία και ταυτόχρονα προσπαθεί να απαλλαγεί από τους δαίμονες του παρελθόντος του.

Την ώρα που στην πλατεία όλο το χωριό γιορτάζει την Αποκριά, ο Κωνσταντής ετοιμάζεται να εκδικηθεί την Ελένη που τον έκανε ρεζίλι και τον ανάγκασε να παραδεχτεί τα ψέματα που έλεγε. Έτσι, βάζει φωτιά στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη.

Όταν βλέπουν όλοι τον καπνό και τις φλόγες, σπεύδουν στο σημείο και ο Δούκας διατάζει τον Μελέτη και τον Κωνσταντή να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς που ετοιμάζεται να κάψει ολοσχερώς το σπίτι των τριών αδελφών.

 

Η Ελένη, όμως, είναι εξοργισμένη, αν και η Δρόσω προσπαθεί να την πείσει να μη δώσει έκταση στο θέμα, καθώς η κόντρα θα συνεχιστεί με ανυπολόγιστες συνέπειες. Παράλληλα, η Ασημίνα εγκλωβίζει άθελα της τον Νικηφόρο, όταν του εκμυστηρεύεται την εγκυμοσύνη της Δρόσως και του ζητάει να την πάρουν μαζί τους στο Παρίσι.

 

Ο Κυπραίος δείχνει, από την άλλη, να γαληνεύει στο πλάι του γέροντα Νικόδημου, ενώ σχεδιάζει προσεκτικά τα βήματα του για την επιστροφή του στο Διαφάνι. Την επόμενη μέρα κι ενώ η Ελένη βρίσκεται ενώπιον του Παύλου, η Ασημίνα είναι μπροστά σε μια κρυφή συνάντηση του Νικηφόρου και της Δρόσως.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM