«Άγριες Μέλισσες»: Ο Νικηφόρος βρίσκεται σε μεγάλη απόγνωση (pics)

«Άγριες Μέλισσες»: Οι εξελίξεις στη ζωή του Νικηφόρου θα είναι πολλές και μάλιστα θα δυσκολευτεί να τις διαχειριστεί.

Από τη μία μαθαίνει πως η Ασημίνα ίσως δεν μπορεί να κάνει παιδιά και από την άλλη η Δρόσω περιμένει το παιδί του. Την ίδια στιγμή, η Ελένη μαθαί­νει πως το μωρό της Δρόσως είναι του Νικηφόρου και έρχεται αντιμέτωπη μαζί του. Παράλληλα, ο Λάμπρος ξεσπάει στον Κυπραίο για τον τρόπο με τον οποίο φέρθηκε στην Ελένη.

Η Ελένη βρίσκει τον Παύλο και τον πιέζει να παραδεχτεί πως είναι ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως. Από την άλλη, η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να τους ακολουθήσει με τον Νικηφόρο στο Παρίσι και να με­γαλώσει εκεί το παιδί της, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να την προστατέψει από τα σχόλια όταν αποκαλυφθεί η εγκυμοσύνη της. Ωστόσο, ο Νικηφόρος, κρυφά από την Ασημίνα, κάνει τα πάντα για να το αποτρέψει.

Ολα, όμως, ανατρέπο­νται όταν η Ασημίνα αρρωσταίνει βαριά. Κανείς δεν μπορεί να τη βοηθήσει και ο Νικηφόρος τη μεταφέρει εσπευσμέ­να στο νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή, η Παγώνα προσπαθεί να κερδίσει πάλι τη θέση της στο σπίτι, ενώ ο Προκοπής ανακοι­νώνει πως θα κατέβει για κοινοτάρχης στις εκλογές.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM