«Άγριες Μέλισσες»: Η Θεοδοσία διασύρει την Ελένη- Ποιοι απαιτούν τη σύλληψή της; (pics)

«Άγριες Μέλισσες»: Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 επέστρεψε τους τηλεοπτικούς μας δέκτες και αναμένεται στα επόμενα επεισόδια να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η Θεοδοσία και η Ελένη μπλέκονται επικίνδυνα και η αιτία είναι η σχέση της δεύτερης με τον Λευτέρη.

Η Θεοδοσία νιώθει πως ο Λάμπρος αμφιταλαντεύεται ακόμα μέσα του για την απόφαση να μείνει μαζί της. Πάνω στην οργή και την απελπισία της, σύμφωνα με το MY tv και τη Σοφία Τσίρκα, αποκαλύπτει στις γυναίκες του χωριού το δράμα που ζει βάζοντας την Ελένη ακόμα μία φορά στο στόχαστρο όλων.

 

Στο χωριό το κουτσομπολιό έχει ανάψει για τα καλά μετά την αποκάλυψη της Θεοδοσίας πως η Ελένη πήγε να της ξελογιάσει τον Λάμπρο. Η Ελένη αναγκάζεται, μάλιστα, να αποκαλύψει στις αδερφές της πως τα κουτσομπολιά έχουν κάποια βάση. Η Ασημίνα ακούγοντάς το απογοητεύεται και η πρώτη σκιά στις σχέσεις των τριών αδελφών κάνει την εμφάνισή της. Τα προβλήματα, όμως, δεν σταματούν εκεί, καθώς η Ελένη δέχεται την οργή κάποιων γυναικών και τα αποτελέσματα είναι απρόβλεπτα.

 

Οι γυναίκες που επιτέθηκαν και πρόσβαλαν την Ελένη πηγαίνουν στον Προύσαλη και απαιτούν να τη συλλάβει, καθώς την κατηγορούν πως τις πυροβόλησε. Όμως, η Δέσπω αποδεικνύει πως δεν είναι τόσο αθώες όσο ισχυρίζονται.

 

Εν τω μεταξύ, η Ελένη συναντάει και πάλι τυχαία τη Θεοδοσία, που της μιλάει άσχημα και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον Λάμπρο.