«Άγριες Μέλισσες»: Η Αγορίτσα αποκαλύπτει αν υπάρχουν έρωτες πίσω απ'τις κάμερες (vid)

«Άγριες Μέλισσες»: Η Μαρία Αντουλινάκη, η αγαπημένη «Αγορίτσα» έδωσε την πρώτη της μεγάλη συνέντευξη στο The 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό αστείες στιγμές από τα παρασκήνια της επιτυχημένης σειράς, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχουν δύο κρυφοί έρωτες, όταν κλείνουν οι κάμερες.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι σε αυτή τη δουλειά. Μπορεί να μην το δείχνω, αλλά το ευχαριστιέμαι πραγματικά που παίζω στις Άγριες Μέλισσες. Δεν μπορώ να γυρίσω σκηνές με τον Κωστή Σαββιδάκη, τον βλέπω και γελάω, με πιάνει νευρικό γέλιο, που δεν μπορώ να το ελέγξω».

«Στις δύο σκηνές που έχουμε παίξει μαζί, κρύβομαι πίσω από κάποιον άλλον για να μη φαίνεται ότι τραντάζομαι ολόκληρη από το γέλιο. Με την Κάτια Δανδουλάκη δεν γελάμε την ώρα του γυρίσματος, γελάμε πριν, στις πρόβες, και μετά», είπε αρχικά η Μαρία Αντουλινάκη.

Στη συνέχεια όμως, ήρθε η μεγάλη αποκάλυψη. Όχι για το Διαφάνι, αλλά για την πραγματική ζωή. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τη Μαρία Αντουλινάκη αν υπάρχει έρωτας ανάμεσα στους ηθοποιούς, με την ίδια να απαντάει καταφατικά.

Γ.Α.: Έχει παίξει έρωτας ανάμεσα στους ηθοποιούς; Κάποιο φλερτ, κάποιοι που ήρθαν πιο κοντά;

Μ.Α.: Σιγά μη σου πω ονόματα! Αλλά έχει παίξει! Μα καλά, πίστευες ότι δεν θα υπάρχει; Είμαστε πόσα άτομα. Είναι απολύτως φυσιολογικό να συμβεί. Είναι ένας έρωτας που… οσμίζομαι και ένας που είναι φανερός.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM