«Άγριες Μέλισσες»: Αποκάλυψη! Αυτή η ηθοποιός δεν πέρασε από κάστινγκ για τον ρόλο της

Οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη κιόλας μέρα της προβολής της.

Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και αυτό είναι κάτι που έχει δικαιώσει όχι μόνο τους συντελεστές, αλλά και τους ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου που την πίστεψαν από την πρώτη στιγμή και ήθελαν να την εντάξουν στο πρόγραμμά τους.

Ο σκηνοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Το πρωινό» αποκάλυψε πως όλοι οι ηθοποιοί πέρασαν από κάστινγκ για τον ρόλο τους στη σειρά εκτός από μια.

Η ηθοποιός που δεν έκανε κάστινγκ, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη ήταν η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία υποδύεται την Αννέτ, ένας ρόλος που την ταιριάζει πολύ.

Συγκεκριμένα ο Λευτέρης Χαρίτος είπε:

«Είδαμε πάρα πολλές κοπέλες για τους ρόλους. Η Μαρία Κίτσου ήταν η πρώτη επιλογή για τον ρόλο της Λενιώς και την είδαμε σχετικά νωρίς. Αισθανόμουν ότι κάπως η Μαρία θα μπορούσε να είναι Λενιώ, πως η Έλλη θα μπορούσε να είναι Ασημίνα. Ο ρόλος της Λενιώς ήταν από τα πιο δύσκολα κάστινγκ. Την ψάχναμε. Πρέπει να είδαμε όποιο νέο κορίτσι υπήρχε. Η Δανάη τραγούδησε την περίφημη σκηνή στο καφενείο με το "Καίγομαι και Σιγολιώνω" για τον Γιάννο. Μόλις το τραγούδησε, πάθαμε όλοι..» είπε και συνέχισε:

«Δοκιμαστικά έγιναν σε όλους, με εξαίρεση την κυρία Δανδουλάκη. Την σκέφτηκα εγώ γιατί... είναι η Αννέτ! Και η Θεοφανία Παπαθωμά μου ήρθε στο μυαλό με την πρώτη. Έκανε κάτι φανταστικό. Ξεπέρασε τις προσδοκίες, έκανε τον ρόλο δικό της με πολλή αγάπη και περισσό ταλέντο»