«Άγριες Μέλισσες»: Απίστευτες καταστάσεις στο Διαφάνι - Το τρίγωνο που δημιουργεί προβλήματα (pics)

Ο Χρήστος Πλαΐνης, ο τηλεοπτικός κοινοτάρχης από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Mytv» και τη Σοφία Τσίρκα, όπου μίλησε για τη σχέση του Τόλλια με την Ουρανία, αλλά και το περίεργο τρίγωνο που θα δημιουργηθεί με την επιστροφή της Παγώνας στο Διαφάνι.

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα είπε σχετικά με την επιτυχημένη σειρά που συμμετέχει ο ηθοποιός:

Πώς θα δούμε να εξελίσσεται η σχέση του με την Ουρανία στις «Άγριες Μέλισσες», με την οποία τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει κοντά;

Είναι δύο άνθρωποι οι οποίοι λόγω κάποιων γεγονότων έρχονται κοντά. Συνειδητοποιούν ότι νοιάζεται ο ένας τον άλλον και υπάρχει μια οικειότητα και τρυφερότητα, μια επικοινωνία. Δεν είναι μια σχέση σαρκικά ερωτική με ενθουσιασμό και ερωτισμό έντονο. Είναι μια σχέση ανάγκης, που οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας μπορούν να την αντιληφθούν πιο καλά, από τη φλόγα και τον έρωτα δύο νεότερων ανθρώπων. Είναι μια ουσιαστική σχέση, όχι εφήμερη.

Η Παγώνα επιστρέφει στο σπίτι του. Πώς θα την υποδεχθεί;

Εκεί αρχίζουν να δημιουργούνται έντονες καταστάσεις και πολλά προβλήματα. Δημιουργείται ένα περίεργο τρίγωνο. Όλα αυτά που βλέπουμε, όμως, υπάρχουν στην πραγματικότητα. Στις κλειστές κοινωνίες, που όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, τη μία μέρα τσακώνονται και την άλλη είναι καλά. Δεν ανακυκλώνεται ο κόσμος. Οπότε όλοι μπλέκονται μεταξύ τους γιατί είναι μια ελληνική πραγματικότητα και μιλάμε για ένα χωριό όπου βλέπεις τους ίδιους κάθε μέρα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM