«Άγριες Μέλισσες»: «Έχω κλείσει με τα ατυχήματα» - Ποια το είπε; Η περίεργη ιστορία της, όπως μας τη διηγείται (pic)

Το ταλέντο της στη σκηνή και στην τηλεόραση το γνωρίζαμε. Την… έφεση της, όμως, στα ατυχήματα την αγνοούσαμε. Εσείς τουλάχιστον, εκτός κι αν είστε φανατικοί της Κατερίνας Διδασκάλου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, που την τελευταία σεζόν βλέπουμε στο sold out σίριαλ της σεζόν, τις «Άγριες Μέλισσες», μού έχει μιλήσει για τη σχέση της με τα ατυχήματα. Η αλήθεια είναι πως η Κατερίνα με ξένισε.

Ο λόγος; Η Κατερίνα έχει κλίση στα πιο περίεργα! 

«Σε μια κούρσα στην Αίγυπτο, ενώ ίππευα το άλογό μου -βρισκόμουν εκεί ως μέλος κριτικής επιτροπής σε έναν αγώνα- το διπλανό άλογό μού όρμηξε και με πέταξε», μου έχει πει και με έπιασε εξ απήνης. 

Συνέχισε, δε, να μου περιγράφει: «Βέβαια μου έχουν τύχει και άλλα περίεργα ατυχήματα. Δεν είναι τόσο το γεγονός πως με πέταξε αμάξι ενώ έκανα ποδήλατο στην Αθήνα -αν και φυσικά ήταν επώδυνο-, αλλά πως ενώ περπατούσα, έπεσε πάνω μου… αυτοκίνητο: Ευτυχώς δεν ήταν τόσο σοβαρό. Μετά από όλα αυτά θεωρώ πως έχω κλείσει με τα ατυχήματα!».

Σωστά τα λέει το Κατερινάκι και εδώ να σας πω ότι μετά τον χαμό που έγινε για τους μισθούς στις «Άγριες Μέλισσες», τόνισε: «Δεν παίζω για 600 ευρώ».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM